Lily-Rose s pobudnikom projekta, umetnikom iO Tillettom Wrightom. Foto: Instagram
Lily-Rose s pobudnikom projekta, umetnikom iO Tillettom Wrightom. Foto: Instagram

Evident Truths Project, katere cilj je zbrati fotografije 10.000 Američanov, ki se opredeljujejo kot "kar koli drugega kot 100-odstotno hetero".

Da je tudi Lily-Rose del te skupine, je razkril pobudnik projekta, umetnik iO Tillett Wright, ki je na svojem Instagramu objavil skupni portret s fotogenično najstnico, ki je po materinem vzoru že zaplavala v manekenske vode.

"Tako sem ponosen na mojo punčko @lilyrose_depp," je zapisal Wright. "Odločila se je, da si želi biti del @selfevidentprojecta, ker se uvršča nekam v široko polje spolne usmerjenosti, in ne bi mogel biti srečnejši, da jo pozdravim v našo družino. Lily-Rose je majceni dragulj med dobrimi ljudmi. #ponosen #mismovi."

"Mi smo vi"
Lily-Rose je v majici s sloganom Mi smo vi za kampanjo tudi pozirala z dvema prijateljema. "Te sladke najstniške sanje so se za konec tedna pridružile družini Self Evident Project," so objavili na Instagramu projekta. "Celotna poanta tega projekta je pomagati mladim, da se počutijo dobro v svoji koži, zato je to za nas ultimativna zmaga! Lily in prijatelji so številke 9.559-9.661. Bližamo se cilju!"

Lily-Rose Depp si je letos nedvomno začela ustvarjati ime, predvsem z oglasno kampanjo za Chanel, ob tem pa je za to francosko znamko visoke mode nastopila tudi na marčevski reviji v Parizu.

Dekle sicer še zdaleč ni edina zvezdniška najstnica, ki se ne opredeljuje kot "izključno hetero". Morda najbolj znana je na tem področju Ireland Baldwin, 19-letna hčerka Kim Basinger in Aleca Baldwina, ki je bila nekaj časa v romantični zvezi z raperko Angel Haze, eksperimentiranju pa je naklonjena tudi Miley Cyrus.
Zanimivo je, da se kot biseksualka opredeljuje tudi Lilyjina mačeha Amber Heard, 29-letna igralka, s katero se je Depp poročil februarja letos.