Nicolina zveza z Dimitrovom se očitno ni obnesla. Foto: Reuters
Nicolina zveza z Dimitrovom se očitno ni obnesla. Foto: Reuters

Zvezdniški par je po dveh mesecih ugibanj, kaj se plete med njima, ljubezensko razmerje potrdil januarja letos med Odprtim prvenstvom Avstralije, na katerem so ju ujeli med poljubljanjem in držanjem za roko.

A kot poroča The Sun, naj bi se 37-letna ameriška pevka in 24-letni tenisač, nekdanji spremljevalec teniških kolegic Marije Šarapove in Serene Williams, že razšla.

"Nicole je v drugačnem življenjskem obdobju kot Grigor," je povedal neimenovani vir za The Sun. "Res ji je všeč, a se želi ustaliti, na kar pa on še ni pripravljen. Gre za enako situacijo, kot jo je imela Nicole z Lewisom, zaradi česar je razpadla tudi tista zveza."

Scherzingerjeva je bila z 31-letnim zvezdnikom Formule 1 Lewisom Hamiltonom v zvezi med letoma 2007 in 2015, pri čemer sta se v tem času večkrat razšla - predvsem zaradi natrpanih urnikov in ker si je ona želela družino, on pa še ne.

Hamilton z Nemcovo?
Če je bila zveza z Dimitrovom po bolečem razhodu za Nicole prva resnejša, pa je Hamilton v zadnjih mesecih dejavnejši in ga povezujejo z vrsto lepotičk, od Gigi Hadid do Rihanne, od Kendall Jenner do Noomi Rapace.

Na nedeljski podelitvi nagrad laureus v Berlinu so ga posedli ob češko supermanekenko Petro Nemcovo, s katero so ga naslednji dan videli zapuščati hotel. 36-letna manekenka in pet let mlajši dirkač sta lani nastopila skupaj v Mercedesovem oglasu.