Rihanna se je na turneji zelo zamerila predstavnikom sedme sile s svojo nedostopnostjo. Foto: Reuters
Rihanna se je na turneji zelo zamerila predstavnikom sedme sile s svojo nedostopnostjo. Foto: Reuters
Rihanna
Rihanna je svoje povabljence pustila na cedilu. Foto: Reuters
Rihanna
Njena zadnja postaja je bil New York. Foto: Reuters

Na letalo delta 777 in turnejo pa je povabila tudi izbrane predstavnike sedme sile. In tu so se začele težave, saj jih je pustila na cedilu in se jim sploh ni posvečala.

Novinarji, ki so odleteli visoko v nebo z Rihanno, so bili namreč nad odnosom zvezdnice izjemno razočarani. O tem pričajo tudi videi, ki so se pojavili na portalu YouTube. V enem izmed njih novinar večkrat pokliče pevko, ki je "kriva" za uspešnice, kot sta We Found Love in Umbrella, da se jim pridruži. Med drugim so tudi vpili: "Potrebujemo naslovnico!" in "Samo en citat!"

Neki novinar - po navedbah prič naj bi šlo za novinarja avstralskega Fox FM - pa je šel še korak dlje od drugih. Na letalu je odvrgel vsa svoja oblačila in tekal naokoli, ker ni dobil priložnosti za pogovor z njo.

Novinar Fuse News Estaban Serano, ki je bil le opazovalec kaosa, je zapisal, da so vsi novinarji čakali na priložnost, da se približajo pevki, toda brez uspeha. "Iskali so zgodbo, toda na koncu se je izkazalo, da so oni postali ta zgodba."

RiRi v sobi za paniko?
Pevka je med potjo objavljala fotografije s potniki, ki so z njo potovali v prvem razredu. Toda nekje na sredini potovanja se je po pisanju tujih medijev odrekla še temu. 24-letna pevka naj bi se skrila v posebno sobo za paniko v letalu. Novinar Rolling Stona je zapisal: "Rihanne nismo videli za odrom od njenega prvega nastopa. No, razen če upoštevamo, kako je prišla po svojo prtljago."

Pevka je svojo turnejo začela v sredo, 14. novembra. S seboj je peljala 150 novinarjev in nekaj srečnih oboževalcev. Najprej je pristala v Ciudadu de Mexicu. Potem pa jo je pot vodila v Toronto, Stockholm, Pariz in Berlin. V ponedeljek je nastopila v Londonu, sklepni del turneje pa je pripravila za New York.

Kam je šlo začetno vznemirjenje?
"Zelo sem vznemirjena glede turneje 777," je zapisala RiRi na svoji uradni spletni strani pred odhodom in nadaljevala: "Letalo bomo spremenili v avtobus, s kakršnim potujem po turnejah. Živeli bomo skupaj s turnejo ves teden: spali in se zabavali. Vsi skupaj. Jaz, moji oboževalci, novinarji ... To bo zabavna pot. Želim, da je prava avantura rokenrola. In mislim, da bom, ko se bo končala, lahko rekla, da je bila najboljša stvar, kar sem se je lotila."

RiRi na koncu le z opravičilom
Na koncu pa je le stopila pred predstavnike sedme sile in se jim opravičila. "Veste kaj, uspelo nam je! To je bilo pravo doživetje, ki ga ne bom nikoli pozabila. Komaj sem zatisnila oči med potjo. Spala sem samo na letalu," je pojasnila zvezdnica in nadaljevanja: "Rada bi se zahvalila vsem, ki ste soustvarili to potovanje, in videti želim golega Avstralca!"

Hkrati pa je dejala, da se zaveda, da so novinarji ostali brez prave zgodbe. "Morala sem biti v formi, da ne bi zvenela kot s***. Nemogoče bi bilo izvesti to turnejo, če bi hkrati posvetila svoj čas tudi vsakemu izmed vas. Žal mi je, da ga nisem. Toda zame je to bila izjemna izkušnja in zagotovo bi jo še enkrat ponovila," je strnila svoje vtise RiRi.

Posnetek divjanja novinarja si lahko ogledate spodaj. Prav tako pa tudi nekaj fotoutrinkov z Rihanninih nastopov.