Njen nekdanji mož Brad Pitt ima z Angelino Jolie že tri biološke otroke, 40-letna Jennifer Aniston pa še vedno ni postala mama. Foto:
Njen nekdanji mož Brad Pitt ima z Angelino Jolie že tri biološke otroke, 40-letna Jennifer Aniston pa še vedno ni postala mama. Foto:

Jaime Lynn, mlajša sestra poprinceske Britney Spears, ki je postala mama pri 23 letih, je zanosila v starosti 16 let. Toliko je bila stara tudi Keisha Castle-Hughes, nominiranka za oskarja za vlogo v Legendi o jezdecu kitov, ko je sporočila, da pričakuje svojo prvorojenko. Pokojna starleta Anna Nicole Smith je svojega prvega otroka, sina Daniela, rodila kot 17-letna, toliko let pa je imela tudi hčerka ameriške konservativne republikanske podpredsedniške kandidatke Sarah Palin, ko je sporočila škandalozno novico o svoji nosečnosti.

Katere pa so tiste slavne ženske, ki so svoj 30. rojstni dan slavile že pred nekaj leti, a jih še vedno ni razveselil jok njihovega dojenčka? 35-letna španska igralka Penelope Cruz je pred tedni javno zanikala govorice o nosečnosti, 40-letna "prijateljica" Jennifer Aniston je morala to storiti že nekajkrat. 39-letna pevka Mariah Carey se je z desetletje mlajšim Nickom Cannonom poročila aprila lani, še vedno pa nista postala starša.

V spodnji galeriji smo zbrali nekaj znanih obrazov in jim pripisali tudi letnico rojstva. In ne mislite, da smo se osredotočili samo na ženske - dodali smo tudi nekaj slavnih žrebcev, ki še nimajo otrok. Vsaj uradno priznanih ne ...