Poročila sta se na plaži pred njuno hišo. Foto: Twitter
Poročila sta se na plaži pred njuno hišo. Foto: Twitter

56-letna igralka, ki je v 90. letih zaslovela s serijo Varuška, je drugič dahnila usodni "da". Prvič je bila poročena več kot 20 let s producentom in režiserjem Petrom Marcom Jacobsenom, ki je prav tako sodeloval pri omenjeni seriji.

"S Petrom sva se spoznala pri 15 letih. Bila sva mlada in nisva še vedela, kdo v resnici sva. Skupaj sva veliko preživela," je Fran povedala ob Jacobsenovem priznanju, da je gej. Nekdanja zakonca sta ohranila tesen prijateljski odnos ter med letoma 2011 in 2013 skupaj ustvarila priljubljeno nanizanko Srečno ločena, ki je temeljila na njuni življenjski zgodbi.

Fran je srečo ponovno našla pred dobrim letom. Na prvi pogled ali, bolje rečeno, prvi posluh se je zaljubila v strokovnjaka za informacijske tehnologije in alternativno medicino. Prisotna je bila na dogodku, na katerem je imel govor tudi Ayyadurai, in takoj jo je prevzel. "Slišala je moj govor in zaljubila sva se. Od takrat sva skupaj. S Fran je vsak dan poseben. Vedno se smejiva in uživava v družbi drug drugega," je povedal 50-letni Shiva za Huffington Post.

Nevesta je na slavju, ki so se ga udeležili le najbližji prijatelji in člani družine, nosila obleko znamke Badgley Mischka, ženin pa si je nadel obleko znamke Ralph Lauren. Veselo novico je Fran skupaj s fotografijo delila tudi na Twitterju, na katerem je zapisala: "Presenečenje! Poročila sva se!"