Vic je prejela nagrado za najboljšo britansko modno znamko. Foto: EPA
Vic je prejela nagrado za najboljšo britansko modno znamko. Foto: EPA
Za zdaj sta na voljo le dva laka, je pa Victoria dejala, da bi z veseljem še kdaj sodelovala pri oblikovanju kozmetičnih izdelkov. Foto: Instagram

Britanska modna oblikovalka in nekdanja članica skupine Spice Girls je v sodelovanju z uspešno britansko znamko Nails inc ustvarila dva laka za nohte, enega v nežno rožnati barvi in drugega v živordeči.

Inspiracijo za barvi je našla v svoji kolekciji za pomlad in poletje 2015, tako da lahko pričakujemo, da bo takšni barvi uporabila tudi pri oblačilih. Sporočilo pa je zapisano tudi v imenih lakov - Bamboo White (bambusova bela) in Judo Red (judo rdeča) namreč namigujeta na japonsko kulturo.

Victoria je sodelovala tudi pri oblikovanju stekleničk za lak, ki ju je sicer osnoval oblikovalec Fabien Baron. Za rdeč lak sta izbrala belo stekleničko, za bel lak pa črno. Laki bodo od 8. decembra na voljo v spletni trgovini Nails inc, cena enega laka pa je 25 £.

VB postala britanska znamka leta
V Veliki Britaniji so pred nekaj dnevi podelili nagrade British Fashion Awards za najboljše dosežke iz sveta mode. Med nagrajenci je bila tudi vedno bolj cenjena Victoria, ki je svojo znamko oblačil, čevljev in modnih dodatkov poimenovala kar Victoria Beckham.

Veliko (nekdanjih) popzvezdnic si želi, da bi uspele tudi v svetu mode, vendar pa le redkim uspe, da postanejo tako cenjene kot Vic. Od nekdanje spajsice do modne gurujke je prehodila dolgo pot, ob prejetju nagrade pa se je za podporo zahvalila predvsem možu, nekdanjemu nogometašu Davidu Beckhamu: "David, vsak dan znova me navdihneš. Podpiraš me. Omogočaš mi to. Rada imam tebe in otroke," je dejala v čustvenem zahvalnem govoru. Ni pa pozabila niti na svoje starše, poslovnega partnerja Simona Fullerja in nekdanje članice skupine Spice Girls, ki so jo po razhodu spodbujale, da ustvari lastno blagovno znamko.