Beckhamova je priznala, da je bilo obdobje v ZDA njeno najsrečnejše obdobje v življenju, kar pa ne pomeni, da se zdaj nima lepo. Foto: EPA
Beckhamova je priznala, da je bilo obdobje v ZDA njeno najsrečnejše obdobje v življenju, kar pa ne pomeni, da se zdaj nima lepo. Foto: EPA

Leta 1994 je zvezdnica namreč v Londonu prestala operacijo, s katero so ji povečali prsi, vendar pa je pozneje to dejanje obžalovala in se odločila za odstranitev vsadkov, s katerimi so bile njene prsi videti popolnoma umetne. Odstranitev silikonskih vsadkov je bil tudi del novega videza, ki ga je prevzela kot modna ikona - med drugim je tudi nehala hoditi v solarij in si barvati lase na svetlo.

Victoria, ki je sicer sloves gospe Beckham in spajsice ne bo nikoli zapustil, a ji je kljub temu (ali prav zaradi tega?) uspel veliki met v svetu mode, je za revijo Allure spregovorila tudi o tem, kako ji uspe ohraniti izklesano postavo kljub štirim otrokom. 39-letnica je priznala, da vsak dan vstane ob šestih zjutraj, saj le tako najde čas za telovadbo. Njeno jutro se tako običajno začne s tekom, saj preteče 6,5 kilometra, je razkrila modna oblikovalka.

Nekaj več časa za telovadbo ali druge obveznosti pa ji ostane tudi po zaslugi njene dobre prijateljice, igralke Eve Longorie. Ta ji je namreč svetovala, naj si več ne brije nog, ampak se raje odloči za lasersko odstranjevanje dlačic. "To je bil eden najboljših nasvetov, ki mi jih je dala Eva," je povedala nekdanja Posh Spice.

Vic je priznala, da ji v svetu mode ni uspelo po naključju in tudi ne zaradi talenta. "Uspelo mi je, ker sem verjela, da lahko, če trdo delaš, marsikaj dosežeš," je povedala. Pri tem pa ji je pomagala tudi selitev v ZDA, kjer je z možem Davidom Beckhamom in otroki preživela šest let, saj, kot pravi, je v Ameriki precej bolj sprejemljivo, da ima poleg moža kariero tudi žena.

Čeprav zdaj z družino ponovno živi v Angliji, pa se pogosto vrača v ZDA, nazadnje je obiskala teden mode v New Yorku, kjer je predstavila svojo novo kolekcijo za ženske. V prihodnosti pa načrtuje tudi oblikovanje linije obutve in oblačil za moške.