Macklemore in Tricia bosta svoje dolgoletno razmerje letos kronala z dojenčkom. Foto: EPA
Macklemore in Tricia bosta svoje dolgoletno razmerje letos kronala z dojenčkom. Foto: EPA

Veselo novico sta z zaročenko Tricio Davis potrdila na Twitterju, potem ko se je začelo v javnosti šušljati, da je glasbenikova spremljevalka v veselem pričakovanju. Še bolj pa so se raperjevi oboževalci razveselili objave na YouTubu, za katero je poskrbel Lewis.

Video, pod katerega sta se podpisala Ben in Tricia, se namreč začne z zapisom, da so nekateri mediji danes namigovali na veliko novico v njunem življenju, zato sta se odločila, da bosta novico z javnostjo delila sama.

Ganjena bodoča starša
Zapisu pa sledijo posnetki iz sobe za ultrazvok, ki prikazujejo Macklemore, kako sedi ob postelji svoje zaročenke in skupaj očarana opazujeta monitor, na katerem se prikazujejo obrisi njunega naraščaja, par pa si med seboj izmenjuje tudi številne nežnosti. Na koncu posnetka se pokaže še napis maj 2015, kar je očitno pričakovan datum rojstva otroka.

31-letnik je svetlolasko zaprosil januarja 2013, po sedmih letih zveze. Večkrat je Tricio javno označil za ljubezen svojega življenja, v pogovornem šovu Ellen pa je voditeljici opisal, kako ga je njegova izbranka pri karieri podpirala od samega začetka in kako to počne še danes - producira namreč njegove glasbene spote in organizira turneje.