Kolumbijski pevec Kevin Roldan (v sredini) je objavil fotografije z zabave s slavljencem Ronaldom (desno) v glavni vlogi in njegovim soigralcem Jamesom Rodriguezom. Foto: Instagram Kevin Roldan
Kolumbijski pevec Kevin Roldan (v sredini) je objavil fotografije z zabave s slavljencem Ronaldom (desno) v glavni vlogi in njegovim soigralcem Jamesom Rodriguezom. Foto: Instagram Kevin Roldan
Cristiano Ronaldo
Morda pa je želel Cristiano z zabavo le pozabiti na hud poraz proti Atleticu nekaj ur prej ... Foto: Reuters

Ni lahko biti Cristiano Ronaldo. Nogometni zvezdnik je razjezil svoje zveste navijače, ko so prišle na dan fotografije z razsipne zabave v razkošni restavraciji In Zalacain na ulici milijonarjev La Finca na obrobju Madrida. Ronaldov posebni gost na njej je bil kolumbijski pevec Kevin Roldan, ki je na Instagramu tudi objavil fotografije z "zabave leta", Ronaldo pa se mu je pridružil tudi na odru in zapel delček uspešnice Si Tu No Te Enamoras, besedilo katere namiguje na romanco za eno noč. Na proslavljanju 30. rojstnega dne - slavni CR7 je sicer imel rojstni dan v četrtek - sicer ni bilo Ronaldovih španskih soigralcev, prišli pa so James Rodriguez, Marcelo, Keylor Navas in Luka Modrić.

Vse lepo in prav, če ne bi galatiki ravno v soboto, le nekaj ur pred veliko zabavo, doživeli prave sramote, ko jih je z izidom 4:0 "odpihnil" mestni tekmec Atletico. Navijači Reala so nato na družbenih omrežjih izražali svojo jezo nad potezo Ronalda in soigralcev, ki bi morali po njihovem ždeti v kotu in premlevati poraz, namesto da sproščeno pijejo, pojejo in plešejo.

"Ronaldo 99 odstotkov stvari naredi prav"
Prišlo je celo tako daleč, da so španski mediji začeli namigovati, da to, da na zabavi ni bilo nobenega španskega člana ekipe, na primer Ikerja Casillasa in Sergia Ramosa, kaže na nesoglasja v klubu, predsednik Reala Florentino Perez pa je bil menda "besen", ko je izvedel za razsipno zabavo.

Strasti je tako skušal pomiriti Ronaldov agent Jorge Mendes, ki je dejal: "Ronaldo je zaradi te zadeve zelo jezen. Vsak nogometaš, ki izgubi tekmo, bi bil jezen, sploh pa to velja za Ronalda, ki je najboljši profesionalec na svetu. Ampak dejstvo je, da je bila njegova rojstnodnevna zabava načrtovana več kot mesec dni vnaprej in da je bilo nanjo povabljenih več Cristianovih sorodnikov iz tujine. Dogodka ni želel odpovedati iz spoštovanja do svojih gostov. Nedopustno pa je, da je nekdo objavil videoposnetek z zasebne zabave. Ronaldo je bil po porazu popolnoma na tleh in prijatelji so ga dve uri skušali razvedriti."

Na zabavo je bilo sicer povabljenih več kot 150 ljudi, slavje pa je trajalo vso noč. Portugalski zvezdnik je ves čas na glavi nosil zlat klobuk, sam pa se na očitke še ni odzval. Njegov menedžer je dejal še: "Odkrito rečeno, težko je biti Cristiano. V življenju so dobri dnevi in dnevi, v katerih ne gre vse gladko. Težava je v tem, da je Cristiano ljudi razvadil, saj v 99 odstotkih primerov stvari opravi dobro. Odloča tekme, zna vse. Ko pa se mu ustavi, bi ga morali ljudje podpreti, saj govorimo o najboljšem nogometašu na svetu. Je samo človek. V vseh letih je bil vzor in takšen bo tudi ostal. Rešil bo ta položaj, kot ga je vedno."

Bo vse kritike utišal tako, kot najbolje zna, na nogometni zelenici?