Fotografija, ki je sprožila govorice, da bi lahko bila Lucia Cristianova naslednja izbranka. Foto: Instagram
Fotografija, ki je sprožila govorice, da bi lahko bila Lucia Cristianova naslednja izbranka. Foto: Instagram
The Rock in Irina Shayk
Sta bila le soigralca v filmu Herkul ali tudi kaj več? Foto: EPA

Nogometni zvezdnik in prelestna ruska manekenka sta potrdila, da sta se po petih letih razšla, a Rusinja je v isti sapi zanikala govorice, da je bil glavni vzrok za razpad zveze družinske težave, povedano drugače, Ronaldo naj bi jo pustil, ker ni želela z njim na zabavo za 60. rojstni dan njegove matere Dolores, tako da je Ronaldo silvestrovo preživel v družbi svojega sina Cristiana Jr., matere Dolores in sester Elme in Katie. Mediji so na to, da v njuni zvezi nekaj ni v redu, postali pozorni, potem ko je Shaykova Ronaldu nehala slediti na Twitterju.

Kakor koli, po novici o njunem razhodu se je pojavilo (za zvezdnika njegovega kova) logično vprašanje: ima Cristiano morda že novo dekle? In španski mediji so našli kandidatko - špansko novinarko in televizijsko voditeljico Lucio Villalon, ki je Ronalda spremljala tudi na podelitev zlate žoge v Zürichu. Morda je to običajno, če vemo, da je privlačna rjavolaska novinarka televizijskega kanala Ronaldovega kluba Real Madrid, morda pa je v teh govoricah res kaj resnice ...

26-letna Španka je skupno fotografijo z nogometašem objavila na svojem profilu na Instagramu, kar je seveda povzročilo pravi vihar. Lucia sicer na družbenih omrežjih pogosto objavlja tako fotografije s snemanj kot iz svojega zasebnega življenja, za svoj videz pa dobiva same pohvale. Na Instagramu ima več kot 76.000 sledilcev. Sicer ima diplomo iz prava in novinarstva, pred prihodom na Realov TV-program pa je delala v več španskih medijskih hišah, tudi na televizijah TVE in Antena 3. Od objave skupne fotografije se tako Cristiano kot Lucia nista več oglasila svojim oboževalcem, predstavnik televizijskega kanala kraljevega kluba pa je dejal le: "Na tem programu govorimo o športu, ne o ljubezenskih razmerjih."

Kaj pa Irina, ena najbolj iskanih manekenk na svetu, ki se je pojavila tudi na naslovnici priljubljene revije Sports Illustrated? Po spletu so zaokrožili namigi, da tudi ona ni več samska, saj naj bi se njeno srce ogrelo za nekdanjega rokoborca, ki je znan po vzdevku The Rock, njegovo pravo ime pa je Dwayne Johnson. Mediji pišejo, da sta se z Irino spoznala med snemanjem filma Herkul, nekdanji rokoborec, ki se danes preživlja kot igralec in producent, pa naj bi zapeljivi Rusinji poslal tudi bogat šopek rož za rojstni dan.

Nekaj fotografij Lucie Villalon si oglejte v spodnji galeriji. Vir: Instagram.