Trenutek, ki ga je nevesta čakala vse življenje. Foto: Facebook
Trenutek, ki ga je nevesta čakala vse življenje. Foto: Facebook

34-letna Branka Delic in njen izbranec, Gonzalo “Gonzo” Cladera, sta se tudi zato, ker je ona strastna oboževalka zasedbe Bon Jovi in njenega pevca, Jona, odločila, da v zakonski jarem skočita v Las Vegasu - in to v isti kapeli, kjer je leta 1989 večno zvestobo svoji Dorothei obljubil Jon Bon Jovi. Tudi datum (12. oktober) ni bil izbran naključno - ta dan je namreč zasedba nastopala v lasvegaškem hotelu. Deliceva je bila prepričana, da bi Jon (če bi le želel) na isti dan lahko "opravil" oboje - ob 14. uri njo oddal v zakon, ob 20. uri pa že stal na odru hotela MGM Grand.

Svojega cilja - zvezdnika prepričati, naj ji uresniči največjo željo - se je Deliceva lotila z vsemi sredstvi. Najprej ga je za pomoč prosila prek Twitterja: "Na dan tvojega lasvegaškega koncerta se poročim v kapeli Graceland. Pridi in me pospremi do oltarja, Jon. Da bo res posebno."

Nato je na Facebooku ustanovila skupino Bon Jovi, Walk Me Down The Aisle? (Bon Jovi, oddaj me v zakon), pozneje pa naredila še istoimensko spletno stran. Njena goreča želja je vzbudila pozornost nekaterih avstralskih medijev, ki so novico ponesli tudi prek oceanov do ZDA in do glasbenika samega. Ta se je tako na dan poroke, točno ob 14. uri, pojavil pred vhodom v kapelo Graceland, še pred tem pa po nevesto v njen hotel poslal svojo limuzino.

Komaj zadržala solze
Presrečna Deliceva je pozneje za Sydney Daily Telegraph razkrila, da jo je pozdravil z besedami: "Torej, bova zdaj to storila?" "V kapeli in zunaj je bilo cel kup drugih nevest. Morali bi videti njihove izraze na obrazih," se je še pohvalila in dodala, da so jo skoraj premagala čustva, a je solze zadržala, saj si ni želela pokvariti mejkapa.

Rockzvezdnik je mladoporočencema pozneje čestital še tam, kjer se je vse skupaj začelo - na Twitterju. Zapisal je: "Čestitam, @branksd! Da bosta z Gonzalom do konca življenja skupaj uživala v sreči, ljubezni in spominih - za vedno!" Deliceva pa mu je odgovorila: "@BonJovi, storil si veliko več, kot samo uresničil moje sanje. Spremenil si mi življenje. Si neverjeten človek z neverjetno radodarnim srcem."

V tvitu, ki je sledil, pa dodala: "Ostali so mi spomini, ki jih ne bom nikoli pozabila. Tako neverjeten človek si, da si v svojem urniku našel čas za to noro Avstralko in jo pospremil do oltarja. Jon, klanjam se ti."