Par sta bila več kot 20 let. Foto: EPA
Par sta bila več kot 20 let. Foto: EPA

Zvezdnika sta imela več let razmerje s profesionalno maserko Jasmine, ki pa je (oziroma naj bi) bilo zgolj erotične narave. S "trojčkom" sta se oba strinjala, Paulo pa je zmotilo, ko sta se nekega dne Robin in maserka strastem predajala brez nje.

38-letna igralka je Jasmine sprejela v svojo posteljo, ker je želela ugoditi Robinu in tako začiniti njuno spolno življenje, ni pa želela, da bi se med pevcem in maserko razvilo kaj več. Ko ju je zalotila med ljubljenjem, se je počutila izdano in ponižano, je povedal vir za revijo Star.

Kljub temu je Thicku dala še eno možnost, pod pogojem, da se z Jasmine ne dobivata več, vendar je dogodek zvezo preveč zaznamoval. Paula možu ni mogla zaupati, zato sta februarja tudi javno oznanila, da se razhajata. 37-letni zvezdnik je sicer nekaj dni pozneje na koncertu svoji odtujeni ženi posvetil skladbo Lost Without U in dejal, da je odločen, da ohrani svoj zakon, vendar je igralka že snela poročni prstan.

Thicke in Pattonova, ki imata skupaj triletnega sina Juliana, sta se spoznala že pri 14 letih v nekem klubu v Los Angelesu. Hitro sta se zbližala in postala par, leta 2005 pa sta zvezo okronala s poroko. Kljub težavam in izjavi, da se razhajata, za zdaj še nista vložila papirjev za ločitev.