Družina Miller bo dobila novega člana. Foto: Twitter
Družina Miller bo dobila novega člana. Foto: Twitter

Odbojkarica je na Twitterju zapisala: "Prvi božič z mojo novo družino in z njimi lahko delim najlepše letošnje darilo #otroknapoti. Postala bom mami!" Bode je njeno objavo takoj delil še na svojem Twitterju in šaljivo dopisal: "Poleg novega družinskega dodatka mi je žena podarila tudi helikopter na daljinsko upravljanje."

Zakonca Miller sta na omenjenem družbenem omrežju tudi sicer precej dejavna. Pred dnevi je 35-letni ameriški smučar objavil fotografijo Morgan in zraven dopisal: "Ženo sem udaril z žogico za golf." Bode je med igranjem golfa svoji ženi namreč hudo poškodoval oko, na srečo pa so ji zdravniki lahko rešili vid.

Pred tem pa sta s svojimi sledilci delila tudi neprijetno izkušnjo, ki se jima je pripetila na letališču. Na poletu z ameriškim letalskim prevoznikom American Airlines (AA) se je zapletlo, ko zakoncema na letalo niso dovolili vzeti mačke. 25-letna gospa Miller je na Twitterju razkrila: "Tako zelo sem razočarana nad @AmericanAir in njihovim groznim odnosom do potnikov. @MillerBode in jaz ne bova nikoli več letela s to letalsko družbo."