Nista še rekla zadnje besede. Foto: EPA
Nista še rekla zadnje besede. Foto: EPA

24-letna z oskarjem nagrajena igralka in 37-letni pevec skupine Coldplay sta se začela sestajati junija lani. Par se nikoli ni skupaj udeležil katere izmed družabnih prireditev, je pa zvezdnica Chrisa redno spremljala na njegovih koncertih, kjer so jo opazili tudi paparaci. Razšla sta se konec oktobra, razlog pa naj bi bili njuni prenatrpani urniki.

Že na začetku leta pa so ju ponovno opazili skupaj, najprej v japonski restavraciji, zdaj pa še na italijanski večerji ob soju sveč. Gostje restavracije Madeo so za E! News povedali, da je bilo videti, kot da se zvezdnika razumeta zelo dobro, saj sta se ves čas gledala v oči in se nista menila za druge goste v restavraciji.

Jennifer je bila predtem v zvezi z britanskim stanovskim kolegom Nicholasom Houltom. Martin pa se je po več kot desetih letih zakona ločil od igralke Gwyneth Paltrow, s katero ima dva otroka.

Gwyneth je pred dnevi prvič javno spregovorila o zvezi med njenim nekdanjim možem in mlado igralko. "Kdo pravi, da ne odobravam Jennifer Lawrence?" je vprašala v radijski oddaji Howard Stern's SiriusXM. "Spoštujem ga kot očeta svojih otrok, to je njegova odločitev. Vem, da ne bi bil z žensko, ki ni imenitna." Povedala je tudi, da sta se s Chrisom morala zelo potruditi, da sta prišla do razmerja, kot ga imata zdaj. Pravi, da se razumeta dobro in sta si zelo blizu, kar je pomembno predvsem zaradi njunih otrok.