Van Damma je prepričal predvsem šarm avstralske pevke. Foto: EPA
Van Damma je prepričal predvsem šarm avstralske pevke. Foto: EPA

50-letni igralec je za britanski Guardian izjavil, da sta imela z miniaturno pevko afero leta 1994, ko je na Tajskem snemal svoj film Ulični bojevnik (Street Fighter). "Da. OK. Da, da, da. Vse se je zgodilo. Bil sem na Tajskem in imela sva afero. Sladek poljub, prečudovito ljubljenje," je priznal Van Damme po vztrajanju novinarjev.

"Bil bi nenormalen, če bi izpustil to priložnost. Ona je bila tako čudovita in vsak dan poleg mene s prelepim nasmehom. Bila je simpatična iz zelo šarmantna. Tajsko sem zelo dobro poznal in ji nato pokazal mojo Tajsko," je pojasnil igralec in dodal, da je pevka sijajna dama.

Belgijski igralec te dni promovira svoj novi film - drugi del Plačancev, v katerem igra skupaj s Sylvestrom Stallonom, Arnoldom Schwarzeneggerjem in Bruceom Willisom. Z veliko vnemo je opisal tudi svojo borbo s Stallonom v Plačancih. "Oboževalci želijo videti borbe, kot so bile med Muhammadom Alijem in Joejem Frazierjem. To sem rekel tudi Stallonu - da sva kot dva gladiatorja. In mislim, da bo oboževalcem to všeč," je še opisal igralec.