Allison je zaročena. Foto: Reuters
Allison je zaročena. Foto: Reuters
Allison Williams in Paula Patton
Allison z zaročnim prstanom, Paula brez poročnega prstana. Foto: Reuters

Že nekaj dni se govori, da je Ricky za roko zaprosil svoje dekle, novico pa je Allison potrdila včeraj, ko se je skupaj z drugimi znanimi hollywoodskimi obrazi sprehodila po rdeči preprogi na zabavi revije Vanity Faira. Igralka je sicer blestela v rožnati obleki modne znamke Emilia Wickstead.

Soustanovitelj spletne strani CollegeHumor in igralka, ki v seriji nastopa v vlogi Marnie Michaels, sta v zvezi tri leta. Ricky je sicer dober prijatelj glasbenika Johna Mayerja, Allison in Rickyja so tako zadnje čase tako večkrat opazili na dvojnem zmenku z Johnom in njegovim dekletom, pevko Katy Perry.

Mlada zvezdnica je v enem izmed intervjujev dejala, da bi bila pripravljena oditi daleč stran od sveta zabave, da bi si ustvarila družino, dokler pa se ne odloči za ta korak, pa se želi dokazati kot igralka. Kot je sama dejala, se je pripravljena preizkusiti v različnih vlogah: "Rada bi se preizkusila kot lopov. Rada bi bila romantična junakinja. Rada bi igrala nekoga, ki je odvisnik od heroina. Rada bi igrala tudi moškega - zredila se bom 40 kilogramov, odstrigla bom svoje dolge lase ... Pripravljena sem na vse."

Robin, zbogom!
Na zabavi je bila tudi igralka Paula Patton, ki se je po rdeči preprogi sprehodila sama, brez svojega moža Robina Thicka, od katerega se ločuje. Čeprav je glasbenik dejal, da bo storil vse, da spet osvoji svojo lepo ženo, pa se je igralka očitno odločila dokončno reči zbogom. Snela je namreč poročni prstan, kar so v objektiv ujeli tudi fotografi.