Končana je še ena hollywoodska romanca. Foto: EPA
Končana je še ena hollywoodska romanca. Foto: EPA

Igralca, ki sta se spoznala prav na snemanju omenjenega filma, o razlogih za razhod še nista spregovorila. Ameriški mediji so govorice o koncu zveze začeli širiti, ko se 24-letni igralec ni pojavil na praznovanju njenega 30. rojstnega dne. Zdaj pa je govorice potrdil tudi vir blizu para, poroča ameriški US Weekly.

Igralca sta v Revnem milijonarju igrala zaljubljeni par in ustvarjalci filma so že od samega začetka govorili, da so nemudoma začutili privlačnost med njima. Ljubezensko življenje sta ohranjala stran od oči javnosti in o njem niti nista veliko govorila. "Sva sorodni duši, ki živita v neresničnem položaju," je Patel izjavil leta 2008 in se skušal s tem navezati na nenavadno življenje v Hollywoodu.

Medtem ko 24-letnik, ki se je predstavil širši javnosti v britanski nadaljevanki Skins (v kateri je v glavni vlogi zaigral Nicholas Hoult, nekdanji spremljevalec Jennifer Lawrence), še naprej ostaja tiho o svojem zasebnem življenju, so se britanski mediji že razpisali, kako 30-letna igralka že hodi na zmenke.