Bruce in Cindy sta po incidentu postala prijatelja. Foto: EPA
Bruce in Cindy sta po incidentu postala prijatelja. Foto: EPA

Priznani fotograf, ki je med drugim sodeloval tudi z Versacejem, je za Huffington Post razkril, da je Cindy nagnal domov: "Bilo je na snemanju za Revlon. Bila je zelo nesramna do celotne ekipe."

Snemali so v losangeleški telovadnici pred več kot desetimi leti, je povedal Weber. Medtem ko je fotografiral boksarje, se je manekenka pripravljala na snemanje in ko so stilisti končali svoje delo, je dejala: "Zakaj Bruce fotografira tiste stare boksarje, ko pa bi lahko fotografiral mene. Moje ličenje je končano."

Webru je nekdo iz ekipe posredoval manekenkino 'sporočilo', zato je pristopil do nje in jo vprašal: "Si res to dejala?" Ko je Cindy pritrdila, jo je Weber nagnal domov, lepotica pa je športno dvorano zapustila v solzah. "Bila je edina manekenka, ki sem jo kadar koli poslal nazaj," je priznal fotograf in dodal, da sta pozneje s Crawfordovo postala dobra prijatelja.

Zavrača pa tudi fotografiranje krzna. Zaradi njega je Donatella Versace prilagodila celotno kolekcijo in pravo krzno zamenjala z umetnim. "Dejal sem ji, da tega ne morem fotografirati, saj je preveč živali v mojem življenju. Bil bi hinavec," se je spominjal Weber.

V intervjuju je Weber povedal še, da poskuša na svojih fotografijah prikazati zdrave moške in ženske, skrbi pa ga za mlade modele, ki imajo motnje prehranjevanja. Nikoli ni zavrnil fotografiranja presuhe manekenke, jih pa vedno obleče tako, da se tega ne opazi. "Vedno pokličem v agencijo in jim rečem, naj pazijo na to dekle, saj potrebuje njihovo pomoč."