Manekenki se že veselita modne revije spodnjega perila Victoria's Secret, ki bo 2. decembra (prvič) v Londonu. Foto: Instagram
Manekenki se že veselita modne revije spodnjega perila Victoria's Secret, ki bo 2. decembra (prvič) v Londonu. Foto: Instagram

Lani je modrček z dragimi kamni predstavila južnoafriška lepotica Candice Swanepoel, bil pa je kar štirikrat dražji od prehodnih fantazijskih modrčkov. Običajno gre za modrček Victoria's Secret, nanj pa našijejo drage kamne, medtem ko so lani modrček izdelali po meri - iz zlata. Vreden je bil kar 10 milijonov dolarjev.

In kako to preseči, so se spraševali pri priljubljeni znamki. Z dvema vročima Brazilkama in dvema modrčkoma. "Angelčka" Alessandra Ambrosio in Adriana Lima sta letošnji manekenki, ki predstavljata dva modrčka, rdečega in modrega, vredna po dva milijona dolarjev. Obe sta že pred leti imeli čast nositi prestižen modrček, Adriana Lima celo dvakrat.

33-letni lepotici sta se razveselili novice, da bosta delali skupaj, saj sta tudi sicer dobri prijateljici. "To leto je prav posebno, saj bova prvič modrčka nosili kar dve in druga manekenka je moja prijateljica Alessandra. Sem zelo vesela. Čudovito je, da lahko to čast delim s tako dobro prijateljico," je dejala Adriana Lima. Na fotografiranju sta se zelo zabavali, saj kot pravi Adriana: "Pod temi pričeskami in ličili se skrivata naivni dekleti iz Brazilije, ki vedno nasmejita druga drugo."