Pevka in modna oblikovalka Britney Spears. Foto: Reuters
Pevka in modna oblikovalka Britney Spears. Foto: Reuters
Pevka je predstavila tudi novo pričesko. Foto: Reuters

Britney si je vzela odmor od nastopanja v Las Vegasu - tam bo s predstavo Britney: Piece of me nastopala vsaj še eno leto - in začela modni pohod z lastno kolekcijo spodnjega perila The Intimate Britney Spears.

Pred dvema tednoma se je s kolekcijo predstavila na newyorškem tednu mode, zadnje dni pa se promovira še v Evropi. Obiskala je Nemčijo, Rusijo, Poljsko in Dansko, kjer je v različnih trgovskih centrih pozirala ob manekenkah, odetih v zapeljivo perilo, po modnih revijah pa se je družila tudi svojimi oboževalci. Pevka na turneji enostavno blesti, obnašala naj se ne bi čisto nič zvezdniško, ravno nasprotno.

O svojem skoku v modne vode pa je povedala: "S tem se ukvarjam dve leti in pol, in to počnem z veliko strasti. Vsaka ženska bi se morala počutiti samozavestno in lepo v tistem v kar se obleče. Moja vizija pa je, da ustvarim kose, ki so seksi, luksuzni in obenem udobni."

Cena posameznih kosov se giblje od 17 do 79 ameriških dolarjev.

Pevka se bo po modni avanturi vrnila v Las Vegas, kjer bo morebiti ostala vse do leta 2016 -govori se namreč, da bo podaljšala pogodbo, za kar naj bi prejela dodatnih 12 milijonov dolarjev. K temu dodajmo še 15 milijonov dolarjev, ki jih je prejela za prvi dve leti nastopanja ...