Predstavitev kolekcije toplih oblačil brez toplih oblačil ... zakaj pa ne! Foto: EPA
Predstavitev kolekcije toplih oblačil brez toplih oblačil ... zakaj pa ne! Foto: EPA

A vloge manekena v Adamovem kostumu ni prevzel eden izmed poklicnih modelov, pač pa so na modno brv poslali italijanskega gledališkega igralca Giuseppeja Sartorija, ki mu je ledja ovijala le krpica, nato pa se je znebil še te in se povsem razgalil.

Nekaj gole kože so si privoščili tudi pri Dolce & Gabanna, ko so na modno revijo poslali manekene "zgoraj brez", preostali modni oblikovalci, ki te dni svoje moške kolekcije za jesen/zimo 2012 predstavljajo v Milanu, pa so se držali ustaljenih tirnic in se odločili za sezonsko primerno oblečene manekene - tako so prestavljali svoje plašče, jakne, puloverje, srajce, dolge hlače, toplo obutev, pozabili pa niso niti na modne dodatke, ki spremljajo hladne dni v letu.

Dnevi moške mode v Milanu potekajo od 14. do 17. januarja, predstavljajo se znane modne znamke, kot so Roberto Cavalli, Emporio Armani, Jil Sander, Fendi, Trussardi, Ferragamo, Burberry, Bottega Veneta in Ermanno Scervino, nekaj utrinkov pa si lahko ogledate tudi v bogati fotogaleriji.