Prikupna Emma Watson je nagrado za žensko leta prevzela v opravi Balenciaga. Foto: Reuters
Prikupna Emma Watson je nagrado za žensko leta prevzela v opravi Balenciaga. Foto: Reuters

Michael Douglas, ki trenutno žanje pohvale za vlogo ekstravagantnega pianista Liberaceja v biografski drami Moje življenje z Liberacejem, je dobil nagrado za legendo, mladi igralec Eddie Redmayne pa je dobil kipec za preboj leta, ki ga je prevzel v obleki modne hiše Gucci. Londonskemu županu Borisu Johnsonu so pri omenjeni moški reviji namenili priznanje za politika leta.

Modni oblikovalec leta je Tom Ford, moški z največ stila Dan Stevens, ženska leta pa mlada igralka Emma Watson, ki smo jo pred kratkim lahko videli v filmu Sofie Coppole Bling Ring. Emma je na rdeči preprogi blestela v topu Balenciaga, manekenka Rosie Huntington - Whiteley je bila čudovita v obleki Versaceja, njena stanovska kolegica Daisy Lowe pa je izžarevala rokerski šik v obleki Saint Laurenta. Popzvezdnica Rita Ora je na dogodek prišla v obleki Etra.

Modna ikona Alexa Chung je nosila srebrno kreacijo francoske hiše Carven, ki jo je dopolnila s torbico Charlotte Olympia, pevka Jessie J pa je svoj izklesani trebuh pokazala v opravi Persy Yaniv.

Oglejte si nekaj utrinkov z rdeče preproge.