Cristiano Ronaldo naj bi vsak dan naredil 3.000 trebušnjakov. Foto: Telegraph
Cristiano Ronaldo naj bi vsak dan naredil 3.000 trebušnjakov. Foto: Telegraph

Italijanski modni oblikovalec Giorgio Armani, ki je za svoje kampanje že večkrat angažiral slavne osebnosti, je s svojo izbiro znova "zadel v polno". Novi Armanijev obraz je namreč postal eden najbolj popularnih nogometašev na svetu Cristiano Ronaldo, ki je v oglasnih kampanjah zamenjal Davida Beckhama. "Cristiano je izredno privlačen mlad moški z odličnimi predispozicijami. Njegova energija, mladost in seksapilnost so glavni dejavniki, zakaj sem ga izbral za novi Armanijev obraz," je pokomentiral svojo izbiro slavni italijanski oblikovalec.

Prav tako kot Armani je tudi 24-letnik navdušen nad sodelovanjem z znano modno hišo: "Giorgio je legenda v svetu mode, vedno sem občudoval njegovo delo, zato sem zelo zadovoljen, da so ravno mene izbrali za oglasno kampanjo."

Nad fotografijami, na katerih Cristiano predstavlja Armanijevo perilo, sta tako oblikovalec kot nogometaš navdušena, ne dvomimo pa, da bodo nad vročimi Cristianovimi fotografijami nadvušene tudi ženske (in moški) po vsem svetu.

V treh letih 30 milijonov funtov
Tako Megan kot Cristiano bosta za poziranje milanskemu oblikovalcu za kolekciji spodnjega perila in džinsa za Pomlad/poletje 2010 v žep pospravila zajetno vsoto denarja. Točen znesek, ki sta ga prejela zvezdnika, pri Armaniju niso razkrili. Da si boste lažje predstavljali, za kakšne vsote se razgalijo zvezdniki, vam povemo, da je David Beckham v treh letih prejel 10 milijonov funtov letno.

V spodnji fotogaleriji si lahko pogledate fotografije novega in starega Armanijevega obraza ter presodite, kateri se je bolje izkazal v manekenski vlogi.