Miša Molk in Ula Furlan na rdeči preprogi. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Miša Molk in Ula Furlan na rdeči preprogi. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Kljub trudu pa nekateri ustrelijo mimo ... Največ kritik je letos letelo na Iris Mulej, ki se je po rdeči preprogi sprehodila v resnično (pre)kratki obleki, ne ravno ustrezni za večerno prireditev z željo posnemati slavnostne dogodke v slogu Oskarjev.

Po mnenju našega uredništva bi si pohvalo najbolj zaslužile Tjaša Kokalj v dolgi rdeči toaleti, Ula Furlan v živahni in mladostni opravi, zvesti njenemu osebnemu slogu, Maja Ferme v "kroju Angeline Jolie" (saj veste, ko je v glavni vlogi noga, pri Maji v nasprotju z Angie sicer leva, in ne desna) in Nina Pušlar v beli kreaciji, ki ji je bilo že na daleč opaziti podpis njene stilistke in modne oblikovalke Nine Šušnjare. Najbolj modni par pa sta bila, precej pričakovano, Iva Krajnc in Aljoša Bagola.

Letos na sami podelitvi podeljevalskih parov ni bilo, zato je bilo občudovanje oprav (in zgražanje nad njimi) rezervirano za prisotne na dogodku, ki so imeli dostop tako do rdeče preproge kot do zabave po Viktorjih. Med estrado se je pomešal tudi naš fotograf, zato lahko zdaj vpogled v dogajanje dobite tudi vi.

Katera obleka je najbolj navdušila in najbolj razočarala vas? Komentirajte!