Igralka Angelina Jolie se ne more upreti usnju. Svojo postavo je v oprijeti usnjeni oblekici pokazala na premieri filma Inglourious Basterds v začetku avgusta letos. Foto:
Igralka Angelina Jolie se ne more upreti usnju. Svojo postavo je v oprijeti usnjeni oblekici pokazala na premieri filma Inglourious Basterds v začetku avgusta letos. Foto:

Zvezdnice imajo v svojih garderobnih omarah tudi usnjene izdelke. Tako ne manjka ustaljenih usnjenih jopičev, še raje pa imajo seksi oprijete oblekice v različnih odtenkih, ki poudarijo obline. Ob pestri ponudbi imitacij usnja pa se zdaj lahko z nošenjem le-tega v javnosti izognejo tudi kritikam na račun mučenja živali.

Ljubiteljice usnja med znanimi so igralka Angelina Jolie, zvezdnica ameriškega resničnostnega šova Kim Kardashian, mlada igralka Emma Watson, pevke Ciara, Ashlee Simpson, Ashley Tisdale, Fergie in Kellie Pickler.


Usnjene izdelke pa rada obleče tudi zvezdnica ameriškega resničnostnega šova Kim Kardashian. V usnjenem krilu, ki poudarja njene obline, se je Kim pokazala na zabavi v New Yorku julija letos.
Na usnje prisega tudi mlada igralka Emma Watson, ki je v usnjenem topu in belem krilcu na newyorški premieri zadnjega filma o čarovniku Harryju Potterju naravnost blestela.
Pevka Ciara pa se očitno drži pravila 'tesnejše kot je, bolje je'. Fotografom je na rdeči preprogi pozirala na podelitvi MTV-jevih nagrad maja letos (levo) in na podelitvi nagrad BET v juniju.
Usnjene izdelke pa lahko najdemo tudi v omari pevke Ashlee Simpson, ki se je v usnje odela za junijsko zabavo v New Yorku.
Pevka Ashley Tisdale pa je izbrala mini usnjeno oblekico v vijoličnem odtenku.
Med zgoraj naštetimi pa smo oblečeno v usnje še najbolj navajeni pevke Fergie, ki je v usnjenem črnem jopiču prišla na novinarsko konferenco marca letos.
Drobcena Kellie Pickler, ki je ameriško občinstvo osvojila na resničnostnem šovu Ameriški idol, je za svoj nastop na podelitvi nagrad CMA izbrala oprijeto črno usnjeno obleko.