Po koncu OP ZDA je ostala v New Yorku, zamenjala je le oblačila, saj je iz športne majice in kratkih hlač skočila v elegantno obleko. Foto: Reuters
Po koncu OP ZDA je ostala v New Yorku, zamenjala je le oblačila, saj je iz športne majice in kratkih hlač skočila v elegantno obleko. Foto: Reuters
Drake
Serena in Drake se poznata že vrsto let, kakšen je njun odnos, pa vesta le onadva. Foto: Reuters

Kolekcijo so pri Voguu označili za "veliko uspešnico", 33-letna Serena, ki je v zapeljivi usnjeni obleki z resicami in globokim dekoltejem ob koncu revije tudi sama prišla na modno stezo, pa je o kreacijah dejala: "Moja mentorica je bila Anna Wintour (urednica modne biblije Vogue, op. a.), natančno je pregledala vse obleke."

O svojih oblekah, ki so vključevale črno barvo in paleto peščenih barv s seksi pridihom, pa je teniška zvezdnica dejala: "Najbolj mi je všeč, da obleke, ki so del moje kolekcije, niso primerne le za eno raso ali en tip človeka. Niso le za zelo vitka dekleta, preprosto so primerne za vse ženske. Želim, da bi obleke združevale ženske."

V preteklih tednih se je veliko govorilo tudi o Serenini (morebitni) ljubezenski zvezi s kanadskim raperjem, 28-letnim Drakom, s katerim so jo ujeli med izkazovanjem nežnosti v Cincinnatiju. Drake je Sereno spremljal tudi na teniških tribunah v New Yorku, ni pa manjkal niti na njenem modnem prvencu. Sedel je celo v prvi vrsti, tik ob Wintourjevi, med revijo so se manekenke sprehajale ob taktih njegovih pesmi, po reviji pa sta se s Sereno močno objela. Med slavnimi obiskovalci sta bili tudi manekenki Gigi Hadid in Lily Aldridge.

Ali je Serena s svojim modnim okusom dosegla "asa" ali "dvojno napako", pa presodite sami.