Nina Agdal, Lily Aldridge and Chrissy Teigen so srečne izbranke. Foto: Reuters
Nina Agdal, Lily Aldridge and Chrissy Teigen so srečne izbranke. Foto: Reuters
Vroča naslovnica, ki je razveselila tri manekenke. In še marsikoga drugega ... Foto: Sports Illustrated

Manekenke lahko končno uživajo v posebnem priznanju, ki so ga dobile pred nekaj dnevi, ko jih je priljubljena revija brez predhodnih najav postavila na naslovnico posebne kopalne izdaje revije ob 50. jubileju.

Nina, Lily in Chrissy so namreč verjele, da bodo njihove fotografije, ki so jih posneli na Cookovih otokih, v ospredju pa so njihove zadnjice, uvrščene v revijo, naslovnica je bila za njih tako popolno presenečenje.

Medtem ko sta 28-letna Teigenova in 21-letna Agdal že "veteranki", ko gre za poziranje za kopalno izdajo Sportsa Illustrateda, pa je 28-letna Aldridgeeva novinka.

Zaščitni obraz znamke spodnjega perila Victoria's Secret, sicer žena Caleba Followilla, pevca skupine Kings of Leon, in mamica 19-mesečne Dixie, je za ameriški People novi posel pokomentirala z besedami: "Sanje so se mi uresničile, še bolj noro pa je, da se je to zgodilo ob 50. obletnici. Povsem sem bila presenečena, ko sem izvedela za naslovnico." Lily je dodala, da ta naslovnica odpira številna vrata.

Tudi drugi dve lepotici sta navdušeni, da jih je Sports Illustrated postavil na naslovnico: "Brez besed sem. To je bil moj cilj. Ne bi mogla biti srečnejša, naravnost čudovito je," je dejala Agdalova, Teigenova, žena ameriškega pevca Johna Legenda, pa je dodala: "Začela sem jokati in se tresti. Bil je čuden občutek, saj kar nisem mogla verjeti, da se to dogaja."

Nazadnje je Sports Illustrated Swimsuit na naslovnico postavil tri lepotice leta 1994, ko so se v kopalke slekle Kathy Ireland, Elle MacPherson in Rachel Hunter.

V številki ob zlati obletnici slovite posebne "kopalkarske" izdaje športne revije, ki se je včeraj znašla v prodaji, pozira še 22 nekdanjih manekenk, med njimi tudi Babette March s prve naslovnice iz leta 1964, Cheryl Tiegs, supermanekenka iz 70., pa Kathy Ireland in Paulina Porizkova iz 80. ter bolj aktualni Brooklyn Decker in Petra Nemcova. Na promocijsko pot po ZDA so se podale srečne tri izbranke, prva postojanka pa je bil New York.

Fotoutrinke iz New Yorka si lahko pogledate spodaj.