Caroline Wozniacki zastopa športne vode. Foto: Instagram
Caroline Wozniacki zastopa športne vode. Foto: Instagram
Hannah Davis
Hannah Davis krasi naslovnico. Foto: EPA
Ashley Graham je zvezda kampanje Swimsuitsforall. Foto: swimsuitsforall

Kot so razkrili na zabavi, naslovnico 51. izdaje revije krasi ameriška manekenka Hannah Davis, ki prihaja z Ameriških Deviških otokov.

Manekenka je tudi eden izmed obrazov priljubljene modne znamke Victoria' Secret, za svojo jo je vzela tudi modna hiša Ralph Lauren, ne poznajo pa je le v modnih krogih. Je dekle nekdanjega igralca bejzbola Dereka Jeterja, ki je v preteklosti osvojil cel kup zvezdniških lepotic - Mariah Carey, Scarlett Johansson, Gabrielle Union, Jessico Alba, Jessico Biel, Tyro Banks, Adriano Lima, Minko Kelly.

Hannah je naslovnico prevzela od lanske trojke - Nine Agdal, Lily Aldridge in Chrissy Teigen. Vse naštete manekenke so tudi letos pozirale za Sports Illustrated v kopalkah, a jih tokrat najdemo le znotraj revije.

V številki ob izdaji slovite posebne "kopalkarske" izdaje športne revije pozirajo številne manekenke, med njimi tudi nekdanje dekle Cristiana Ronalda Irina Shayk, največ pozornosti pa je poleg "Hannah z naslovnice" in danske teniške igralke Caroline Wozniacki, ki je prav tako pozirala v kopalkah, deležna "plus-size" manekenka Ashley Graham.

Revija Sports Illustrated, ki od leta 1954 vsako leto postreže z revijo, v katerih pozirajo lepotice v kopalkah, s svojo letošnjo tradicionalno številko s kopalkami premika meje in daje prvič (vsaj) nekaj prostora manekenkama, ki v modnem svetu veljata za "obilnejši". Temnolasa lepotica nosi konfekcijsko številko 50, poleg nje pa se je v reviji znašla tudi Robyn Lawley, ki nosi število 44.

Ob izidu revije so se vse lepotice zbrale na zabavi, fotoutrinke z rdeče preproge pa si lahko pogledate spodaj.