Malčica s svojim slavnim očetom. Foto: Twitter
Malčica s svojim slavnim očetom. Foto: Twitter

Hčerka nogometaša Davida Beckhama in modne oblikovalke Victorie Beckham bo morda kaj kmalu šla po stopinjah svojih slavnih staršev, ki sta se neštetokrat preizkusila tudi kot manekena.

Devetmesečna Harper Seven, ki jo je revija InStyle razglasila za najatraktivnejšo zvezdnico, mlajšo od 25 let, je modna hiša za otroke My1stYears ponudila prvo manekensko pogodbo. Pri modni hiši so se odločili za dobro tržno potezo - malčici so namreč poslali pismo, v kateri so zapisali: "Tvoji starši so modne ikone in ne vidimo razloga, zakaj ne bi tudi ti že začela modne kariere. Že ob tvojem prvem javnem nastopu smo vedeli, da imaš izrazit modni slog in okus. Tako si postala naša prva izbira za kampanjo." V pismu so odgovorni modne znamke napisali še: "Glede na delovni zakon se ne moremo neposredno s teboj pogajati o pogojih pogodbe in plače, zato smo kopijo pisma poslali tvojim staršem."

Če bi Beckhamova sprejela ponudbo in svojo hčerko prepustila v modne vode že tako zgodaj, bo Harper postala zaščitni obraz znamke, reklamirala pa bo oblekice in modne dodatke za dojenčke. Še vedno pa ni znano, koliko je vredna prva poslovna ponudba, ki jo je prejela najmlajša članica družine Beckham.