David Beckham si po športnih uspehih želi tudi modnih. Foto: EPA
David Beckham si po športnih uspehih želi tudi modnih. Foto: EPA

"To sodi k življenju. Z nogometom bo enkrat konec," je bil na vprašanje o njegovi karieri po odhodu z nogometnih zelenic slavni zvezdnik odkrit v pogovoru za nemški časnik Welt am Sonntag.

Poročali smo, da je v začetku februarja Beckham predstavil modno kolekcijo spodnjega perila Bodywear, ki jo je oblikoval v sodelovanju s priznano verigo trgovin H & M, sestavljeno iz devetih različnih slogov spodnjega perila, za oglaševalsko kampanjo pa ji je posodil tudi svoj obraz in telo. "Rad bi bil tako velik kot Armani, rad bi dosegel nekaj podobnega," je takrat priznal zbranim novinarjem na slovesni predstavitvi kolekcije v Londonu, zdaj pa je tudi za Welt am Sonntag potrdil, da njegov skok v modne vode ni bil zgolj muha enodnevnica.

36-letni Beckham je v intervjuju povedal tudi, da imata v njegovem življenju prednost dve stvari: "Na prvem mestu je družina, v nogometu pa doživim več zadoščenja kot pri drugih stvareh." Z ženo Victorio sta skupaj že 15 let, imata štiri otroke, a kot pravi, se trudita, da vsaj en večer v tednu preživita sama, kar jima glede na vse obveznosti ne uspe vedno, posebej v zadnjem obdobju, saj imata od 10. julija novorojenko - Harper Seven, ki še potrebuje več pozornosti.