Wang je povedal, da ima najraje dialog z občinstvom, ki provocira, hkrati pa je duhovit in ima ironičen podton. Foto: YouTube
Wang je povedal, da ima najraje dialog z občinstvom, ki provocira, hkrati pa je duhovit in ima ironičen podton. Foto: YouTube

Pred nekaj tedni je modni oblikovalec Alexander Wang v newyorških studiih Highline Stages v Meatpacking Districtu, danes trendovski soseski, nekoč pa območju mesnopredelovalne industrije, priredil "enkratni skrivnostni dogodek".

Častilci Wangovega lika in dela, ki pa si njegovih kreacij ravno zlahka ne morejo privoščiti, so se že ure pred napovedanim začetkom postavili v vrsto in čakali ... Ko so se odprla vrata v studio, je zbrane z ekrana nagovoril sam Wang (poleg lastne znamke je tudi kreativni direktor pri Balenciagi) in jim razkril, da je zanje pripravljena polna soba oblačil linije T by Alexander Wang, ki si jih lahko naberejo po mili volji. In to brezplačno!

Kmalu po krikih navdušenja, ki so se izvili iz množice, se je začel (dobesedno) krvav boj. Na koncu, ko je zmanjkalo oblačil in so se vračali nazaj iz stanja zombijevstva, so imeli namreč po pričevanjih očividcev nekateri celo rane.

In zdaj, ko je vse skupaj ujeto na kamero in mojstrsko zmontirano, se je mogoče prepričati, da je bilo vse skupaj res divje. Video je režiral Darren Stein, ki se je podpisal pod kultno komedijo Jawbreaker.