Nina Šušnjara je obrnila nov list v svoji karieri in se preizkusila na področju oblikovanja dodatkov za dom. Foto: Organizator dogodka
Nina Šušnjara je obrnila nov list v svoji karieri in se preizkusila na področju oblikovanja dodatkov za dom. Foto: Organizator dogodka

Modna oblikovalka je zdaj v sodelovanju s Primawall oblikovala še kolekcijo stenskih nalepk, imenovano Reset, ki obsega različne motive: od Nininih modnih skic, risb modelov z modnih revij, citatov in besedil pesmi do obrisov znanih osebnosti iz obdobja, ki je Nini najbolj v navdih.

Čeprav so na razstavi, ki bo v ljubljanski mestni hiši na ogled še dva tedna, vse podobe črno-bele, si bodo lahko tisti, ki si želijo dom okrasiti s katerim od Nininih motivov, barve izbrali po svojem okusu in v različnih velikostih. Gre za nekakšen "pop art poklon, narejen po meri sodobnih 'hipurjev'", med katere se Nina ponosno šteje tudi sama.

Štiri kolekcije oblačil, zdaj še dodatki za dom
Kot novopečena najemnica se je pred kratkim tudi sama spopadla z vprašanjem, kako polepšati stanovanje, odgovor pa je iskala v časovni kategoriji med letoma 1960 in 1980.

Pri njej je obračanje v dneve Doorsov spontana reakcija, ki vedno obrodi presenetljive sadove. Če gre pri oblikovanju oblek za sodobno interpretacijo tega turbulentnega obdobja, pa se pri dodatkih za dom vrača k surovi osnovi, je povedala Šušnjara.

Nina je prav na večer odprtja razstave praznovala rojstni dan, zato se je zabava nadaljevala še pozno v noč. Med gosti so bile tudi številne estradnice, za katerih slog skrbi prav stilistka in oblikovalka, ki je doslej ustvarila že štiri kolekcije oblačil.