Paz de la Huerta krasi januarsko/februarsko izdajo revije Playboy. Foto: Playboy/Facebook
Paz de la Huerta krasi januarsko/februarsko izdajo revije Playboy. Foto: Playboy/Facebook


28-letna igralka in manekenka s pravim imenom Maria de la Paz Elizabeth Sofia Adriana de la Huerta se je v Evinem kostumu postavila pred fotografski objektiv svojega priljubljenega fotografa Maria Sorrentija, s katerim je sodelovala že na začetku svoje kariere.

"Svoje prvo golo snemanje sem posnela z Mariem, ko sem bila stara 17 let. Z njegovo pomočjo sem se počutila lepo in resnično mislim, da sem takrat premagala strah pred goloto. Mario je pravi umetnik, posnel je fotografije, na katerih je moje telo videti kot skulptura," se je spomnila prvega sodelovanja s slavnim fotografom igralka, ki je svojo kariero začela v modnih vodah, redno je pozirala za svojega prijatelja Zaca Posena.

V intervjuju za Playboy je igralka, ki v HBO-jevi uspešnici Imperij pregrehe nastopa kot Lucy Danziger, 'noro' dekle glavnega junaka, mafijca Nuckyja Thompsona (igra ga Steve Buscemi), med drugim dejala, da ni nikoli imela težav z goloto: "Cindy Crawford in Marilyn Monroe sta se pojavili v Playboyu. Jaz slavim goloto vsak dan, ker je to navsezadnje naše prvo "oblačilo"... "

Ameriška igralka, ki ima tudi španske korenine, je dodala, da sta z Mariem želela posneti čim bolj naravne fotografije, zato niso uporabili nikakršnih ličil in drugih kozmetičnih dodatkov.

Kako se je Paz znašla na snemanju za Playboy, si lahko pogledate spodaj.