Johnny in Amber sta se spoznala na snemanju filma Zapiti dnevnik leta 2010. Foto: Reuters
Johnny in Amber sta se spoznala na snemanju filma Zapiti dnevnik leta 2010. Foto: Reuters
Depp je bil na podelitvi hollywoodskih nagrad vidno okajen. Foto: Reuters

"Amber ni mogla verjeti, da se je tako osramotil," je povedal neki vir za revijo Star. "To meče slabo luč tudi nanjo in resnično ni srečna."

Depp in 28-letna Heardova sta se spoznala leta 2010 na snemanju filma Zapiti dnevnik, medtem ko je bil on še vedno v dolgoletni zvezi z Vanesso Paradis. Romanco sta dolgo skrivala, preden je marca letos zvezdnik Piratov s Karibov razkril, da sta zaročena.

A njegovi prijatelji so že takrat menili, da tudi lepi biseksualki Amber ne bo uspelo ukrotiti Johnnyja. "Johnny je že tako dolgo divji, da težko verjamem, da ga je Amber uspelo popolnoma zresniti. Ljudje se bojijo, da je nehal žurati - ali pa to dobro skriva -, da bi v njenih očeh izpadel kot dober in dostojen moški," je povedal takrat neki Deppov prijatelj.

"S pijačo se odlično razumemo"
51-letni zvezdnik se je lani v intervjuju za Rolling Stone razgovoril o svoji ljubezni do alkohola, a je zanikal, da bi imel resnejše težave z njim. "Temeljito sem raziskal vino in žgane pijače, nedvomno pa so me raziskale tudi one. Ugotovili smo, da se odlično razumemo, morda še preveč odlično," je dejal, ob tem pa povedal, da je že leto in pol trezen.

"Nimam nobene fizične potrebe po alkoholni omami. Ne, alkohol je bil vsa ta leta zame bolj način samozdravljenja, da malce umirim ves cirkus okoli sebe. Ko enkrat udari cirkus in možgani pobezljajo, je lahko neusmiljeno," je razlagal Depp. "Na neki točki pa sem se preprosto odločil, da sem bolj ali manj dobil od alkohola vse, kar lahko."

Očitno sicer čisto vsega še ni dobil, saj je bil ob svojem nastopu 15. novembra vidno okajen, vir pa je za Star še povedal, da v igralčevem taboru govorijo o odhodu na zdravljenje zaradi alkoholizma. "Na tej točki s svojim početjem odganja vse - vključno z Amber," še poročajo.