Simpatična igralka je nosila obleko Monique Lhuillier. Foto: EPA
Simpatična igralka je nosila obleko Monique Lhuillier. Foto: EPA

28-letna svetlolaska igra že od malih nog, kot deklica je nastopala v oglasih, pozneje pa predvsem v televizijskih filmih in serijah, kot so Čarovnice, Beg iz zapora in 6Teen. Veliki met ji je uspel z vlogo v seriji Veliki pokovci, ki ji je prinesla slavo in denar - velja namreč za eno najbolje plačanih TV-zvezd, saj v enem letu zasluži tudi do 11 milijonov dolarjev.

Igralski uspeh pa ji je prinesel tudi mesto na Pločniku slavnih, kjer je na eni izmed zvezd zdaj napisano tudi njeno ime. Na slovesnosti ob razkritju 2.532 zvezde so Kaley spremljali soigralci iz serije Veliki pokovci Simon Helberg, Melissa Rauch, Johnny Galecki, Jim Parsons in Kunal Nayyar ter njen soprog tenisač Ryan Sweeting.

V zahvalnem govoru se je Kaley spomnila svojih staršev in dragega prijatelja Johna Ritterja, s katerim je igrala v seriji 8 Simple Rules. Ritter je svojo zvezdo na Pločniku slavnih dobil leta 1983, umrl pa je leta 2003. Igralka je izrazila posebno željo, da je njena zvezda postavljena blizu njegove. "Zagotovo je tudi on vesel," je povedala v govoru. Posebej se je zahvalila tudi svojemu soprogu: "Sploh ne veš, kako te ljubim. Ta dan ne bi bil enak, če ga ne bi mogla deliti s tabo," je dejala.