Bi jo prepoznali? Foto: Reuters
Bi jo prepoznali? Foto: Reuters
Renee Zellwegger
Renee zdaj in pred leti. Razlika je več kot očitna. Foto: EPA

Renee, zvezda filmov o Bridget Jones, se je v ponedeljek udeležila podelitve nagrad Elle Women v Los Angelesu - in šokirala. 45-letne igralke namreč številni niso prepoznali, saj je bil njen obraz čisto spremenjen. Na njem ni bilo niti sledi o kakršni koli gubici, kar je znova spodbudilo govorice o tem, da se igralka želi upreti staranju z množico kozmetičnih pripomočkov in lepotnih operacij.

Nemogoče, da nima gubic
Tabloidi so se obrnili k strokovnjakom, estetskim kirurgom, ki so ocenili, da si je Renee dala dvigniti obrvi, saj je razdalja med čelom in očmi zdaj mnogo manjša, kot je bila prej. Alex Karidis z londonske klinike je za Daily Mail dejal, da so zdaj njene oči videti večje, čelo pa je povsem gladko tudi, ko se zasmeji. "Pričakoval bi, da bi se ob nasmehu pojavile gubice, a čelo ostane gladko, kar kaže na to, da si je med veko in oko vbrizgala majhno količino botoksa." Dodal je, da bi lahko igralka imela tudi nekaj neoperacijskih posegov, kot je terapija z ultrazvokom, ki okrepi kožo, in poseg, s katerim odstranijo odmrle celice.

Molči o posegih
Renee, ki je že dve leti v zvezi z glasbenikom Doylom Bramhallom, je v intervjujih večkrat govorila o svojem zdravju. "Moj življenjski slog mi pomaga, da ohranim razsodnost in zdrav razum. Prisegam predvsem na obiske telovadnice," je dejala, lepotnih operacij pa ne omenja.

Modni kritiki so sicer pohvalili njen ponedeljkov videz, saj je imela svetle valovite lase počesane na eno stran, naličena pa je bila precej naravno. Še vedno je zelo vitka, nosila je črno obleko do kolen.

V prvih dveh vrstah si oglejte Renee, kot je bila videti v ponedeljek, in Renee iz preteklosti.