Kmalu bosta poročena. Foto: EPA
Kmalu bosta poročena. Foto: EPA

Neimenovani vir je za ameriški People potrdil, da se bosta 51-letni Johnny in 28-letna Amber poročila že naslednji konec tedna, večno zvestobo pa naj bi si obljubila na Deppovem zasebnem otoku.

Predstavniki igralskega para še niso komentirali navedb ameriških medijev, igralec pa je govorice o poroki sprožil prejšnji teden na promociji filma Mortdecai, ko so zbrani opazili, da nosi prstan, ki naj bi bil videti kot poročni prstan.

Sanjska poročna lokacija
V Bahame se je igralec zaljubil med snemanjem uspešnice Pirati s Karibov, tako da se je leta 2004 odločila za nakup otoka. Za okoli 180.000 kvadratnih metrov velik otok Little Hall's Pond Cay je igralec odštel 3,6 milijona ameriških dolarjev. Na otoku najdemo šest plaž, dve izmed njih je poimenoval po svojih otrocih - 15-letni hčerki Lily-Rose in 12-letnem sinu Jacku, dve pa po svojih vzornikih - ameriškem pisatelju in novinarju Hunterju S. Thompsonu in legendarnem igralcu Marlonu Brandu.

Johnnyjeve ženske
Igralca sta se spoznala leta 2011 med snemanjem filma Zapiti dnevnik (The Rum Diary), Depp pa je junija 2012 nato sporočil, da se razhaja z dolgoletno spremljevalko, francosko pevko in igralko Vanesso Paradis, s katero sta bila v zvezi od leta 1998 in s katero imata dva otroka. Kmalu zatem je več virov potrdilo, da je Johnnyja omrežila Amber, ki je bila tudi sama v času, ko je spoznala Deppa, v dolgoletni zvezi, in sicer s havajsko umetnico in fotografinjo Tasyo van Ree.

To bo za Johnnyja drugi zakon. Med letoma 1983 in 1985 je bil poročen z Lori Anne Allison, zaročen pa je bil še z igralkami Jennifer Grey, Sherilyn Fenn in Winono Ryder. Štiri leta je bil v zvezi z britansko manekenko Kate Moss.