Zase pravi, da mora imeti čisto vse pod nadzorom. Foto: Reuters
Zase pravi, da mora imeti čisto vse pod nadzorom. Foto: Reuters
madonna
"Očitno je v ženski naravi, da ne podpirajo drugih žensk. Žalostno." Foto: Reuters

V intervjuju se je dotaknila tudi smrti svoje matere, ki je umrla zaradi raka na dojki, ko je bila glasbenica stara zgolj pet let. Poudarila je, da želi imeti zaradi tragične izkušnje vedno vse pod nadzorom.

"To je seveda zelo močno povezano z mojim otroštvom. Mati je umrla, ko sem bila stara pet let, in tega mi takrat nihče ni povedal," je dejala. "Zato sem se počutila prevarano in zunaj nadzora nad lastnim življenjem. Že takrat sem si rekla, da bom v glasbeni karieri poskušala nadzorovati vse."

"Nikoli nihče ne govori v mojem imenu ali se namesto mene odloča." Dodala pa je tudi, da jo moti, ko jo kdo vpraša karkoli o njeni starosti. Občutek ima, da moškim tovrstna vprašanja zastavljajo občutno redkeje. "S staranjem se ne obremenjujem, to počnejo vsi drugi. Starost pri ženskah se še vedno predstavlja v povezavi s seksizmom."

Od razglasitve izidov volitev ni dobro spala
Madonna je del skupine zvezdnikov, ki so izrazili močno nestrinjanje in razočaranje nad Trumpovo zmago. "Ko sem videla, da je zmagal, sem se počutila, kot bi nekdo umrl." Poudarila je tudi presenetljivo veliko število žensk, ki so glasovale zanj in ne za Hillary Clinton.

"Ženske ne marajo žensk," je razočarano priznala. "Očitno je v ženski naravi, da ne podpirajo drugih žensk. Žalostno."