Zabava
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.6 od 25 glasov Ocenite to novico!
Zakonca Trump
Zakonca Trump se bosta v nedeljo na Floridi udeležila 60. plesa Rdečega križa. Foto: Reuters
Zakonca Trump
Trump je prvič po selitvi v Belo hišo odšel na Florido. Foto: Reuters

Dodaj v

Melania Trump prvič po inavguraciji znova v javnosti

Na Florido sta prispela vsak s svojim predsedniškim letalom
4. februar 2017 ob 09:03
West Beach - MMC RTV SLO, Reuters, STA

Ameriška prva dama Melania Trump se je prvič po inavguracijskem tednu znova pojavila v javnosti, ko je na letališču na Floridi pričakala moža.

Donald Trump prvič od prevzema oblasti preživlja konec tedna v svojem luksuznem domu Mar-a-Lago, kjer sta se z Melanio tudi poročila. Kot poročajo ameriški mediji, je ameriška prva dama na Florido priletela iz New Yorka, prav tako z ameriškim predsedniškim letalom Air Force. Ameriški prvi par naj bi se po napovedih v nedeljo udeležil 60. plesa Rdečega križa v West Palm Beachu. Trumpovi nasprotniki so že napovedali protestne shode celoten konec tedna.

Kot je znano, se ameriška prva dama od večverskega obreda dan po inavguraciji ni pojavila v javnosti, zaradi česar so ameriški mediji ta teden objavili več člankov o njenem nepojavljanju. Trumpova je sicer že pred inavguracijo sporočila, da bo do konca šolskega leta ostala s sinom Barronom v New Yorku.

Kdo bodo Melanijine sodelavke?
Ameriška prva dama je javna uradnica, v skladu z odločitvijo kongresa ima zagotovljena finančna sredstva za osebje in delo v podporo predsedniku. Trumpova je sredi tedna sporočila, da bo vodja njenega kabineta Lindsay Reynolds, v času administracije Obamovega predhodnika Georgea W. Busha sodelavka v vodstvu urada za obiskovalce Bele hiše. Po pisanju Washington Posta je kandidatka za družabno sekretarko Bele hiše nekdanja namestnica vodje protokola v State Departmentu Natalie Jones, ki je bila tudi finančna direktorica demokratske stranke in predsedniške kampanje Hillary Clinton leta 2008. Za položaj svetovalke pa je ameriška prva dama imenovala newyorško organizatorko velikih prireditev Stephanie Winston Wolkoff.

K. T.
Prijavi napako
Komentarji
RJSlo
# 04.02.2017 ob 09:10
Ramus
# 04.02.2017 ob 09:07
---------------------------------
No ja. Ono knjigo v roke pa preberi. Do milijon je kolateralna škoda, nad milijon pa dobi Nobelovo nagrado za mir.
arhitektka
# 04.02.2017 ob 10:07
Zagotovo še nobena prva dama ni nosila tako kratkih kril:)
dharma
# 04.02.2017 ob 09:57
Kakorkoli obrnemo je M definitivno svetla plat Trumpa. Elegantna, sveža, uglajena in mladosna energija. Mislim, da več kot odlično "zastopa" našo domovino. Lahko smo ponosni. Če bi bili pa še malenkost pametnejši bi to nedvomno diplomatsko izkoristili.
robespierre
# 04.02.2017 ob 10:40
@ Binder. Razkazovanje kolen in stegn je neprimerno za muslimanski svet. Si zelis ziveti po pravilih mohamedancev?
amfora
# 04.02.2017 ob 10:05
Lepa je, lahko smo ponosni nanjo.
Veliko vpliva, tudi na take neumneže, ki komentirajo na MMC, pa nima.
Prudi
# 04.02.2017 ob 10:58
Moje mnenje o naši prvi dami.
Vsak si v življenju poišče službo, ki jo želi ali pa je prisiljen opravljati. V njenem primeru si je izbrala službo, ki si jo je želela. Biti ob "bogati" in karakterno močni osebi. Svojo funkcijo opravlja več kot odlično, kar je razvidno tudi od teh slik, ali pa ob katerem koli videu. Na takih položajih si mi "normalni" ljudje ne moremo predstavljati koliko ene energije porabi oseba na takem položaju (on in ona).
Tako, da časa za opravljati funkcijo mož/žena ni. So partnerji, ki se poznajo, živijo (včasih) skupaj in to je to. Toplina je v drugem planu.
In kot je napisal moj predhodnik, Melanija je svetla stran Trumpa.
isostar
# 04.02.2017 ob 11:09
haha, ker debilizem in ta video ala free melania.....melanii je čist super. sam fovšljivi kavčarji tu gor bodo pa vedno pljuvali....kvazi vsevedci,,,,žalostno!!!
reorah
# 04.02.2017 ob 11:05
Ne samo v muslimanskem svetu, tudi pri nas so očitno še vedno taki, ki bi radi zapovedovali, kaj sme ženska obleči in česa ne.
juventina10
# 04.02.2017 ob 11:31
tile protestniki pa se bodo 4 leta kar nadelali,madonca,...
RJSlo
# 04.02.2017 ob 09:09
Go Melanija go! Se mi pa zdi kot, da je spila kozarec Kraškega terana?
noprou
# 04.02.2017 ob 11:33
jaz sem vesel vsakega uspeha prijatelja, soseda, Slovenca. Ta Slovenka je pa za povrhu še zelo lepa
naši foušeritneži so pa verjetno posledica neke mutacije, genske napake. Niso sami krivi
samuelcek
# 04.02.2017 ob 11:31
@balz3k

Imaš kakšen dokaz o tem, da se je predstavljala za Avstrijko ali si to prebral v kakovostnem rumenem tisku? (Kaj pa če je vse res press)
anny22
# 04.02.2017 ob 16:24
Melanija je fajn, dejansko Trump brez nje ne bi bil predsednik.
Všeč je celo tistim, ki Trumpija ne prebavljajo.
Edine, ki norijo, so ljubosumne ženske, ki plasirajo novice, da jo Trump zlorablja in zapostavlja. Oh, ja, dame...poglejte svojega kavčarja. :)
1-2-3
# 04.02.2017 ob 13:52
Res ne vem, zakaj bi mogli pričakovati od prve dame, da bo ne vem kaj delala, v bistvu je ona SAMO žena predsednika, nič drugega. In pač razumem Melanijo, pač ni taka kot npr. Hillary, ki se je grebla za vse stvari in podobno. Ter konec koncev, zakaj pa ženska ne sme biti mati, zakaj ne sme skrbeti za dom, zakaj ne sme skrbeti za otroka, biti žena?!? Pač kljub današnjemu času nekatere ženske vidijo v tem smisel in ni prav in pošteno, da jih obsojamo, to je vredno vse pohvale. Res ne vem, zakaj bi kar naenkrat vse ženske mogle bit ne vem kaj, delat po 12 ur na dan, biti direktorice, hoditi službeno povsod. Ne mislim sedaj, da ženska ni primerna za to, ampak poznam pa tudi nekaj žensk sam, ki jim to ni v glavnem interesu, ampak so potem v družbi takoj označene za butaste ženske, ženske, ki se podrejajo moškim, zastarele ženske ki spadajo edino na smetišče zgodovine...
severna zvezda
# 04.02.2017 ob 13:57
Zakaj imam filing, da se njen po domače povedano j*** za trumpa in si naredi lajf kakor ji paše?

....jap, Melani(j)a ima samo ''eno'' dolžnost: da izgleda brezhibno, si pusti odprto polje za vse znane in manj zane modne oblikovalke in oblikovalce, se čim več smehlja, in čim manj govori (zapletene povedi), če že, pa naj omenja: ''čildRRRen'' ' internet + future + make America great again ...... Da bo zdaj ona ''vrtnarila'', imela govore na prestižnih univerzah, se šla pro bono akcije za deprivilegirane ali zganjala medkulturne fešte po zgledu Jackie K. ......- bolj malo verjetno.

Bo pa verjetno častna pokroviteljica Red C. ipd. organizacij, na kakšnem gala dobrodelnem plesu, morda bo prerezala trak na kakšni gostujoči razstavi postimpresionistov in se sopodpisala pod kak antybullying school act.....

Kaj več od tega, bo že ...VAU! Sicer pa je njen hubby šele na začetku mandata, ima Melika še veeeelikoooo časa, da se plasira. Razen, če ji bo pozornost nenehno kradla Ivanka :))
samuelcek
# 04.02.2017 ob 11:27
@Machete

O poglej jo migrantko.

Ekonomska migrantka z vsemi papirji za razliko od lažnivih ekonomskih migrantov iz Alžirije, Maroka, ... ki mečejo slabo luč na upravičeno pomoči potrebne begunce iz Sirije.

Kdor je kdaj sedel v sprejemnem centru razume, da se v 5 minutah begunca iz Sirije in ekonomskega migranta iz Alžirije ne da ločiti (če sta oba brez papirjev), tudi če imaš prevajalca za arabščino ob sebi.
fantasycamp
# 04.02.2017 ob 15:16
Ni večjega nasportnika Slovencev kot Slovenec, ker smo stoletja bili nula, je redkost da nekdo uspe, zato je foušija nekaj kar je normalno za ta narod...

Bolj smo nastrojeni proti njej kot sami Američani...
seven7
# 04.02.2017 ob 13:09
Zakaj imam filing, da se njen po domače povedano j*** za trumpa in si naredi lajf kakor ji paše?
izo
# 04.02.2017 ob 12:19
pa za povrhu še zelo lepa

uff, kako me pa to pogreje (v negaitvnem smislu). joj, kako je lep ali lepa, ta si pa res zasluži, da vodi državo, firmo, polcijsko postajo ali vrtec. wtf??
sej ni čudno, da imamo tak planet, kakršen je..
rooster
# 04.02.2017 ob 11:30
Ja to si domišljamo mi, da nas "zastopa",

no, ja, domišljanje gor ali dol, če bo zaradi nje kakšen turist več poguglal za turistično ponudbo naše države in prišel sem zapravit kakšen dopustniški evro, smo lahko čisto zadovoljni
anny22
# 04.02.2017 ob 20:00
O seznanjenosti z aktualnimi novicami bi se dalo debatirati. "Ženski marš" je lanska novica. Ena od antifa protestnic je v kampusu Berkeley z poprovim sprejem pošpricala v oči Trumpovo podpornico, ki je sicer tudi članica LGBT skupnosti, ko je ravno dajala intervju za TV. Iz iste skupine je sprej v obraz dobila tudi druga podpornica, mogoče od iste ali druge, v ninjo zakrinkane "protestnice". Kam točno je zablodil feminizem, da ženske napadajo druge ženske zaradi različnih mnenj ali političnih prepričanj?!? Med feministi je tudi nekaj moških. Naslednjič bom jaz ob nadaljevanju teh ženskih norosti na šovinističnem maršu!

vsenior
# 04.02.2017 ob 19:10
Ojoj, ko se že vse vrti okoli Melanijine lepote, naj ji kot senior rahlo namignem, da je veliko lepša v obleki.
21.12.2012
# 04.02.2017 ob 11:04
Nič ji ne zavidam pozornosti :)
Sta pa hecna en in drugi, no, netipična
izo
# 04.02.2017 ob 12:16
mislim,da je bilo že zdavnaj povedano, da bo vlogo prve dame prevzela bolj hčera, kot sama melanija, saj je jasno, da ne more enaga stavka povedat v njihovem stilu (je ša nekaj zelo realnih razlgovo, ampak so precej moralno sporni, pa jih rajš ne omenjam). to pa je no-no za meričane, čeprav bi lahko bilo notri dosti več razuma in pameti, kot vse prve dame do zdaj.
in dejte se končno zbudit s tem slovenskim zetom press (koliko imamo od tega, se lahko prepričate z vsakim dnevom bolj, ampak enim pač nikoli ne bo potegnilo), ker s tem najbolj pokažate, kakšne hlapci smo.
jo-jo
# 04.02.2017 ob 11:23
Mislim, da več kot odlično "zastopa" našo domovino.

Ja to si domišljamo mi, da nas "zastopa", pa zraven še kakšen Hrvat, z vrednostnim kompleksom do Slovencev. To je pa tudi vse.
pašeresje
# 04.02.2017 ob 11:20
kako bo unovcila vso to publiciteto?
Šefica
# 04.02.2017 ob 20:27
Iz videa ni razvidno, da bi podpornico Trumpa poškropila ravno ženska, če je bila zamaskirana bi bilo to še težje dokazati. Sicer pa, če že tako posplošuješ, podpornik Trumpa je pred dnevi v Canadi odšel na morilski pohod, ali lahko iz tega sklepamo, da so vsi trumpetovci teroristi?

Boljše vprašanje od tega kam je zablodil feminizem bi bilo kam so zablodile ženske, ki podpirajo odkrite šoviniste, ki jim kratijo temeljne pravice.
Šefica
# 04.02.2017 ob 18:53
Najbrž bodo te zahteve razlog, zakaj vidim toliko zagrenjenih, besnih, predvsem pa samskih feministk. :) Včasih so zažigale modrce, danes pa z antifa mečejo opeke in pršijo solzivec.

Nisi najbolj na tekočem, kajne, se zgodi, če se človek hrani predvsem z lažnimi novicami. Na minulem Women March se je samo v ZDA zbralo 2.9 milijona ljudi, protest je minil povsem mirno, ženske na njem so bile vesele in razigrane, prisotnih pa je bilo tudi precej njihovih moškij z otroci, kdo bi si misli, ane.
anny22
# 04.02.2017 ob 18:38
Najbrž bodo te zahteve razlog, zakaj vidim toliko zagrenjenih, besnih, predvsem pa samskih feministk. :) Včasih so zažigale modrce, danes pa z antifa mečejo opeke in pršijo solzivec.
Praktično v vsaki zvezi je primer, da nekdo vleče voz naprej in drugi se malce šlepa zraven. Oba spola sta pri "šlepajočih" kar enakomerno zastopana. Dokler ni razlika prevelika, še nekako gre. Če sta se Mel in Don dogovorila, kdo je za kaj odgovoren, super. Laufa jima že 20 let.
Binder Dandet
# 04.02.2017 ob 12:44
@robespierre:
Cutim na vodi, da nisi edini, ki mu je sakrazem detektor odpovedal.
blaz3k
# 04.02.2017 ob 11:28
Kaj pa pravite na to da se je predstavljala za avstrijko ko še ni bila tolk znana, sedaj je slovenka ko tega ne more pred novinarji skrit.
Šefica
# 04.02.2017 ob 17:57
In kaj natančno naj bi Melaniji zavidali? Da ima moža, ki jo vara in javno ponižuje? Razumem, da se nekaterim zdi to nenavaden koncept ampak nekatere dejansko od svojih moških pričakujemo/zahtevamo spoštovanje.
Šefica
# 04.02.2017 ob 17:25
Edine, ki norijo, so ljubosumne ženske, ki plasirajo novice, da jo Trump zlorablja in zapostavlja.

lol, tudi podporniki, tako kot njihov idol, niso sposobni prenesti kritike, kajne.
blaz3k
# 04.02.2017 ob 11:26
Škoda ker nso ameri glasovali za Trumpa ampak so glasovali proti Kilary.
jo-jo
# 04.02.2017 ob 11:24
Lepa je, lahko smo ponosni nanjo.

Ponos jaz povezujem z dosežki, vloženim trudom, talentom in vajo! Pa sem ne spadajo plastične operacije:)
STRIKE
# 04.02.2017 ob 10:11
amfora
Lepa je, lahko smo ponosni nanjo.
Veliko vpliva, tudi na take neumneže, ki komentirajo na MMC, pa nima.

Seveda, vsi ki nismo za Trumpa ali Melanijo smo neumni in bla bla bla

In zakaj bi bil jaz ponosen na Melanijo?
Preprost2
# 04.02.2017 ob 11:30
Lepa je, lahko smo ponosni nanjo.

Ponos jaz povezujem z dosežki, vloženim trudom, talentom in vajo! Pa sem ne spadajo plastične operacije:)


Lahko bi si še noge zrihtala, če smo že pri plastičnih operacijah. Niso ji ravno v ponos, koščene in presuhe.
Šefica
# 04.02.2017 ob 11:30
Ekonomska migrantka z vsemi papirji

Tudi pri njenih papirjih so bile neke mučke zato jih kljub pozivom sedaj nočejo pokazati, tako kot Trumpove davčne napovedi ne. Le zakaj?
rooster
# 04.02.2017 ob 11:02
Si zelis ziveti po pravilih mohamedancev?

si prepričan, da si razumel Binderjev ton komentarja?
Ramus
# 04.02.2017 ob 10:27
"Lepa je, lahko smo ponosni nanjo"

Res smo lahko ponosni na njene "playboy dosežke",... le kaj bi brez nje. Tortica v Sevnici pa je naravnost ogabna,... preveč sladkorja.
Machete
# 04.02.2017 ob 11:10
O poglejto jo migrantko.
rooster
# 04.02.2017 ob 10:35
Ne vem ce je primerno, da prva dama tako razkazuje kolena in stegna. Medije pozivam, da se razpisejo o neprimernosti in obscenosti. To prikazuje trumpovo nemoralo.

Dobra opazka : )
Šefica
# 04.02.2017 ob 11:28
haha, ker debilizem in ta video ala free melania.

Slika pove 1000 besed. Če ji Donald javno izreče takšno opazko, da ji obraz v 1 sekundi popolnoma upade, potem si lahko predstavljamo kaj se šele dogaja za zaprtimi vrati, njuna telesna govorica je pa že vseskozi zgovorno čudna.
sivi gandalf
# 04.02.2017 ob 09:56
klon, dvojnica, robot... aaaaaaaaaaaaa :)
Binder Dandet
# 04.02.2017 ob 10:29
Ne vem ce je primerno, da prva dama tako razkazuje kolena in stegna. Medije pozivam, da se razpisejo o neprimernosti in obscenosti. To prikazuje trumpovo nemoralo.
Šefica
# 04.02.2017 ob 10:28
Kot je znano, se ameriška prva dama od maše dan po inavguraciji ni pojavila v javnosti, zaradi česar so ameriški mediji ta teden objavili več člankov o njenem nepojavljanju.

Špekulira se tudi o tem ali je žrtev zlorabe:#freeMelania
Ramus
# 04.02.2017 ob 09:07
Ob vojnem zločincu bi se ji moralo biti neredno pojaviti v javnosti, njen mož je kriv za smrt 8 jemenskih otrok in 8 žena,...
Ramus
# 04.02.2017 ob 09:09
"Kdo bodo Melanijine sodelavke?"

Ji bodo spet prepisovali govore, ker sama ne zna kaj svojega povedati?
Kazalo