Deklica si je z zasluženim denarjem kupila še več Shopkins igračk. Foto: AP
Deklica si je z zasluženim denarjem kupila še več Shopkins igračk. Foto: AP

Mati Jessica Davies je deklici kot darilo za uspeh v šoli kupila zbirko igračk Shopkins. Vsak paket, ki ga je mogoče kupiti v supermarketu, stane 3 evre in vključuje naključno izbrane kose. Gracie jih ima že več kot sto in ravno zato je pri odpiranju najnovejšega paketa opazila nekaj zanimivega. Ena igrača je imela privesek, kjer je pisalo, da je del omejene izdaje z zgolj 2.500 kosi.

"Dali sva jo v škatlo skupaj z drugimi. Sploh nisva pomislili, da bi bila lahko toliko vredna," je dejala Jessica. Šele po klikanju na eBayu je ugotovila, da se omejena izdaja prodaja tudi za 450 evrov. "Ko sem Gracie omenila, da bi od prodaje lahko kar nekaj zaslužila, je bila navdušena."

Ustvarili so oglas na eBayu
"Najvišja ponudba je kar nekaj dni stala na 200 evrih, a potem je zadnjo minuto nekdo ponudil še več." Igračka je bila prodana nekomu iz Teksasa.

Mlada Gracie je bila zelo vesela zaradi svojega zaslužka in je z delom denarja takoj kupila nove igrače. "Stara je le pet let in domišljija ji omogoča neverjetno ustvarjalnost. Včasih s pomočjo Lego kock in igračk Shopkins zgradi celotno mesto, zdaj ko jih ima toliko več, pa bo imela še več možnosti," je dodala Jessica. Preostanek zasluženega denarja so položili na Graciejin varčevalni račun.