Mladenka bo o svoji izkušnji napisala tudi knjigo. Foto: YouTube
Mladenka bo o svoji izkušnji napisala tudi knjigo. Foto: YouTube

Leta 2012 se je prek spleta razširila novica, da Catarina prodaja svoje devištvo, z zbranim denarjem pa naj bi pomagala brazilskim revežem.

Na 'dražbi', ki je bila del dokumentarnega filma Virgins Wanted, je študentki športne vzgoje uspelo zbrati 780.000 dolarjev. Visoko vsoto je ponudil Japonec z imenom "Natsu", vendar Brazilka trdi, da se na koncu nikoli nista srečala in da še naprej ostaja devica.

Mladenka je na svoji spletni strani razložila, da se dražba nikoli ni zgodila zaradi nestrinjanja z Justinom Siselyjem, ustvarjalcem dokumentarnega filma. "Srečala sem se z Natsujem, vendar to ni bil 53-letni moški, kot je trdil Justin, ampak mlad 21-letni Japonec. Bila sem presenečena in zdelo se mi je sumljivo, saj mladi Japonec ni bil tisti, s katerim sem bila dogovorjena," je zapisala Catarina.

Mladenka pa je kljub neuspešni prodaji pritegnila veliko pozornosti (med drugim so jo povabili na fotografiranje za revijo Playboy) in v domači deželi postala prava zvezda, zato se je odločila, da akcijo ponovi, tokrat na lastno pest.

Na svoji spletni strani VirginsWanted2.com je Catarina zapisala: "Še vedno sem devica v vseh pogledih in so dokazi. Nikoli nisem imela spolne izkušnje in nihče na tem svetu ne more trditi drugače. Zato sem se odločila, da ustanovim lastno spletno stran in ponudim svojo nedolžnost, tokrat zares. Vsi zainteresirani, moški in ženske, lahko objavite svoje ponudbe."

Izklicna cena je 100 tisoč dolarjev, Brazilka pa upa, da ji bo uspelo zbrati kar 1,5 milijona dolarjev. Kaj tokrat namerava z denarjem, ni povedala, je pa Sisley že v času prve akcije dejal: "Do mene je bila vedno zelo jasna, da gre zanjo za poslovno odločitev."

Spodaj si lahko pogledate nekaj posnetkov, v katerih se predstavi Catarina.