Picerijo Wood je obiskal že igralec Forest Whitaker. Foto: Instagram
Picerijo Wood je obiskal že igralec Forest Whitaker. Foto: Instagram
Trenutek, ki mu je za vedno spremenil življenje. Foto: Twitter
V šovu Ellen DeGeneres je spoznal tudi svojo priljubljeno igralko Julio Roberts. Foto: Twitter

Edgar Martirosyan je postal nenadna zvezda 2. marca. Spomnimo, voditeljica dogodka Ellen DeGeneres je na neki točki pod oder privlekla dostavljavca z dvema velikima picama in začela deliti kose "pražnje" oblečenim zvezdnikom, kot so Brad Pitt, Julia Roberts, Jamie Foxx, Jared Leto in Jennifer Lawrence.

"Mislil sem, da gre za navadno dostavo," je povedal Martirosyan in dodal, da ni vedel, da bo moral stopiti na samo prizorišče Oskarjev. Po koncu podelitve se je zanimanje medijev za dostavljavca pic povečalo, vsi so želeli vedeti, kdo je moški, ki je od DeGeneresove in drugih znanih obrazov prejel 1.000 dolarjev napitnine. Ellen je namreč Pharellu Williamsu "ukradla" njegov veliki klobuk in vanj nabirala donacije za plačilo pice.

"To je bila neverjetna izkušnja," se spominja usodnega večera, ki mu je spremenil življenje, 30-letni priseljenec iz Armenije. Edgar je prek luže prišel s trebuhom za kruhom, 2. marec pa se mu bo zagotovo za vedno vtisnil v spomin, saj mu je ta odprl tudi poslovna vrata. Od navadnega dostavljavca pic in takratnega solastnika picerije Big Mama’s and Papa’s je v slabem letu prišel do lastnega posla. Z bratom Erikom sta novopridobljeno slavo izkoristila in tako izpolnila življenjske sanje obeh - da bi imela lastno picerijo.

Ta teden sta v Silver Laku odprla picerijo Wood Handcrafted Pizza, ki ponuja pice iz krušne peči z neapeljsko tradicijo. "Imamo celo mešalnik iz Italije, s katerim izdelujemo testo vsak dan. Želeli smo prave sestavine, prave izdelke - vse dostavljeno iz Italije," je za Los Angeles Times povedal Erik Martirosyan. Ena izmed pic nosi kakopak ime Ellen DeGeneres.

Na spletni strani picerije Wood piše, da ponuja odlično hrano, ki jo izdelujejo iz lokalnih, ekoloških in sezonskih sestavin, vrhunsko storitev pa strežejo v toplem, prijetnem in modernem ambientu.

"Potrudili se bomo po svojih najboljših močeh, da bi osrečili ljudi z našimi storitvami," je dejal novopečeni poslovnež Edgar.