Aktualno
link
V neurjih, ki so v četrtek pustošila po zahodni Evropi, je umrlo najmanj 12 ljudi. Največ smrtnih žrtev, osem, so našteli v Nemčiji. Med njimi sta tudi dva gasilca.
Vreme in podnebje
link
Trumpov odgovor na polarni mraz v ZDA: "Potrebujemo globalno segrevanje"
122
29. december 2017 ob 09:09 Medtem ko je vzhod ZDA zajel polarni mraz, se ameriški predsednik Donald Trump sprašuje, zakaj bi se borili proti globalnemu segrevanju, ko pa bi jim prišlo prav.
Več novic ...
Svet živali
link
Pogrešana žival: dolgodlaka rjavo-črna muca (LJ)
1
17. januar 2018 ob 07:37 Opis živali: Izgubila se je muca, ki sliši na ime Jodi. Stara je osem mesecev, dolgodlaka, rjavo-črne barve, s košatim repom. Desna stran gobčka, brada in konica desne tačke so belo obarvani.
Več novic ...
Kmetijstvo
link
Direktorica, ki je poleti pastirica
40
16. januar 2018 ob 06:23 "Neka direktorica večje firme mi je nekoč dejala: 'Ma, Anka, kaj se ti toliko sekiraš za tvojo mlekarno? Če ne bo šlo, boš šla pa drugam.' Ampak, kam pa naj jaz grem? To ni Ljubljana. Jaz grem lahko ...
Več novic ...
Onesnaževanje
link
Foto: Skopje - eno najbolj onesnaženih mest na svetu
20
16. januar 2018 ob 12:33 Skopje velja za najbolj onesnaženo mesto v Evropi in eno najbolj onesnaženih mest na svetu.
Več novic ...
Narava
link
Na Maršu za Muro in neokrnjeno naravo nasprotovali gradnji hidroelektrarn
74
6. januar 2018 ob 17:56 Udeleženci Marša za Muro med cmureškim mostom pri Tratah in Sladkim Vrhom so pozvali vlado, naj ne podpira za naravo pogubnih projektov, kot so hidroelektrarne. Zavzeli so se za neokrnjeno reko Muro.
Več novic ...
Videonovice
Izbor
Vreme
Kazalo