Letošnja predstavnica San Marina Moneta ima  za sabo že zavidanja vredne izkušnje. Kalila se je s petjem v različnih skupinah. Prav tako pa se je preizkusila tudi že kot spremljevalna vokalistka. Evropi se bo predstavila v prvem polfinalnem večeru, 22. maja. Foto: Print Scrn You Tube
Letošnja predstavnica San Marina Moneta ima za sabo že zavidanja vredne izkušnje. Kalila se je s petjem v različnih skupinah. Prav tako pa se je preizkusila tudi že kot spremljevalna vokalistka. Evropi se bo predstavila v prvem polfinalnem večeru, 22. maja. Foto: Print Scrn You Tube

Pesem Facebook je bila že od predstavitve na sanmarinskem izboru za pesem Evrovizije v središču pozornosti. Jabolko spora pa je bil sam naslov pesmi. Prav zato, ker že v naslovu vsebuje ime podjetja, s tem krši pravila Evrovizije, kjer je prepovedano kakršno koli oglaševanje.

Odgovorni na sanmarinski javni televiziji SMRTV so bili prisiljeni, da so posegli v pesem, ki jo je "zakrivil" Ralph Ziegel. Kolebali so med dvema možnostma: da Moneta v celoti zapoje novo pesem, ali da pesem spremenijo do te mere, da ne krši pravil tekmovanja.

Predvsem zaradi kratkih rokov, se niso odločili za novo skladbo, ampak so Facebook v naslovu spremenili v The Social Network Song (Oh Oh - Uh - Oh Oh). Namesto sporne besede, ki se pojavlja v skladbi, pa so presneli nekaj vzdihov in zvokov, kot so "oh, oh" in "beep".