Summers Kennedy je 55. zmagovalka tekmovanja Playmate of the Year. Foto: Reuters
Summers Kennedy je 55. zmagovalka tekmovanja Playmate of the Year. Foto: Reuters
Zmagovalka v objemu Cooperja Hefnerja. Foto: Reuters

Zajčice leta 2014, ki je naslovnico priljubljenega časopisa za moške krasila decembra lani, na slovesni prireditvi v Playboyevi vili v nasprotju s prejšnjimi leti ni razglasil legendarni ustanovitelj Playboyevega imperija Hugh Hefner, to je namesto njega storil njegov sin - Cooper Hefner.

Že 55. zmagovalka izbora, ki je bila rojena v Berlinu, odraščala pa je v Virginiji - govori tekoče tudi nemško -, Hefnerja in drugih playboyevcev ni navdušila s svojim videzom, temveč tudi s svojo razgledanostjo. Summers je diplomirana antropologinja, ima pa tudi magisterij iz zdravstvene administracije. In to še ni vse, trenutno študira in si prizadeva, da postane plastična kirurginja.

Summers je ob razglasitvi dejala, da je počaščena zaradi prejetega naziva, upa pa, da bo čim bolje izkoristila svoj novi položaj. "Kot Playmate leta je moja misija, da pripomorem k rasti Playboya, kar jim od vedno uspeva, da skupaj rušimo meje in da bomo v prihodnosti še boljši. Ne bi mogla biti bolj navdušena."

Poleg laskavega naziva bo Kennedyjeva prejela tudi denarno nagrado 100.000 ameriških dolarjev in še nekaj dragocenih nagrad, kot sta nakit, avtomobil ...

Zajčico leta so imenovali v Playboyevi graščini, nekaj fotografij z dogodka pa si lahko pogledate spodaj.