Zanimivosti
(5)
Psička je bila stara devet let. Foto: AP

Dodaj v

Poginila je Zsa Zsa, "najgrši pes na svetu"

Žalostna usoda Zsa Zse
11. julij 2018 ob 09:52
Aoka - MMC RTV SLO

Zmagovalka 30. tekmovanja Najgrši pes na svetu Zsa Zsa je poginila le nekaj dni za tem, ko je zmagala na tekmovanju in svoji lastnici Megan Brainard prislužila 1.500 ameriških dolarjev.

Zsa Zsa je poginila v spanju, je za televizijo NBC povedala njena lastnica. Ob tem pa je dodala, da celotna družina žaluje za njo. Zsa Zsa, angleški buldog, je prepoznavnost dosegla s svojim (pre)dolgim jezikom, s krivimi zobmi, steklenim pogledom in zelo širokimi rameni.

Preden jo je posvojila družina Brainard, je psička živela na pasji farmi, kjer so jo skupaj z drugimi psi vzrejali v nemogočih razmerah. Ime pa je dobila po hollywoodski igralki Zsa Zsi Gabor.

Posebnost zmagovalke tekmovanja Najgrši pes na svetu je bil njen zelo dolg jezik, ki ji je ves čas visel iz širokega gobca in ji skoraj segal do prsi. "Jezik ji moramo stalno vlažiti. Za njene ustnice pa uporabljamo vazelin za pse," je takrat dejala njena lastnica iz Aoke v Minnesoti za CNN.

K. K.
Prijavi napako
Komentarji
SamoRes
# 11.07.2018 ob 09:58
Ni grdih psov, so le butasti ljudje
kolešček
# 11.07.2018 ob 10:05
preteral so jo.. enostavno.. naj ji bo lepo, kjerkoli že je..
Meteorit
# 11.07.2018 ob 15:19
Ubogi so tudi ljudje ki berejo portal s takimi novicami. Da ne govorimo o ubogosti tistih, ki se imajo za novinarje, pa pridelajo....tole....
cartekmedo
# 11.07.2018 ob 15:12
Naj počiva vc miru , uboga reva.
Še bolj so pa ubogi ljudje,ki hodijo na taka tekmovanja .
don_draper
# 11.07.2018 ob 12:25
Ubistvu so vsi psi dokaj grdi... Nevem zakaj je treba označt človeka, ki na psu pač ne vidi lepote za butastega. Prej bi rekel da je precej ljudi butastih in si zato umisli psa ( ker je to moderno, ker ima težave s psiho, so osamljeni...), pa sploh niso pripravljeni primerno skrbeti zanje.
Kazalo