Družina se bo novembra povečala še za enega člana. Za Susan bo to že 21. nosečnost. Foto: Pixabay
Družina se bo novembra povečala še za enega člana. Za Susan bo to že 21. nosečnost. Foto: Pixabay

Susan in Noel sta prvega otroka, sina Christoperja, dobila leta 1989, lani septembra, ko sta dobila sina Archija, ki je bil njun 20. otrok, sta sporočila, da bo to njun zadnji potomec. A očitno sta si premislila, saj je Susan znova noseča. Družina se bo za enega člana povečala novembra, dobila naj bi deklico.

Zakonca Radford se poznata še iz osnovnošolskih let. Susan je prvič zanosila, ko ji je bilo komaj 14 let. Njun najstarejši sin tako šteje 29 let, najmlajši Archie pa komaj osem mesecev. Od 20 Radfordovih otrok, jih je živih 19, saj je Susan pri porodu leta 2014 izgubila sina.

43-letna Susan in 47-letni Noel sta že nekaj let tudi stara starša. Njuna drugorojena hčerka, 23-letna Sophie, gre očitno po stopinjah staršev, saj ima že tri otroke.

Mislila sta, da ne bosta imela več kot devet otrok
Noel, ki uspešno vodi domačo pekarno, je med deveto nosečnostjo svoje žene, leta 2003, opravil vazektomijo, a se je nato odločil za rekonstrukcijo, s katero je postal znova ploden, ker sta si s Susan zaželela nov naraščaj.

Družina trenutno živi v hiši z desetimi spalnicami, ki je bila nekoč dom za starejše občane. Radfordova sta jo kupila leta 2004.

Družina med drugim vsak dan opere devet pralnih strojev in na mesec porabi 30 steklenic tekočega pralnega praška. Za zajtrk popijejo dobrih deset litrov mleka in tri litre soka ter pojedo tri škatle žitaric. Njihov običajni tedenski nakup je vreden okoli 250 britanskih funtov.