"Milijonski kres na avtocesti," o nesreči treh lamborghinijev pišejo malezijski mediji. Foto: Youtube

V nesreči so bila namreč udeležena tri vozila prestižne znamke lamborghini - dva avtomobila sta bila model gallardo, ki je trenutno na trgu vreden več kot 400.000 dolarjev in en lamborghini aventador, ki stane skoraj 300.000 dolarjev.

Nesreča se je zgodila ob desetih zjutraj na avtocesti, ki sever Malezije povezuje z jugom, trije lamborghiniji s singapurskimi registrskimi tablicami pa so drug za drugim vozili proti prestolnici Kuala Lumpur, kjer so se nameravali udeležiti razstave prestižnih avtomobilskih znamk.

Nenadoma pa je proti njim zavil avtomobil malezijskih registrskih tablic, prvi voznik v koloni je ob umikanju s svojim črnim aventadorjem trčil ob zaščitno ograjo, oranžni gallardo, ki je vozil zadnji, pa je nato trčil v zelenega, ki je vozil pred njim.

Vsem trem nepoškodovanim voznikom je uspelo pobegniti, še preden je vozila zajel ogenj. Na kraj nesreče so sicer hitro prišli gasilci, a vseeno je za tremi cestnimi lepotci ostal le kup pločevine.


V priloženih videoposnetkih si lahko ogledate video, ki ga je objavil očividec, in pa Reutersovo računalniško simulacijo nesreče!