Darci Lynne napovedujejo bleščečo kariero v svetu zabave. Foto: YouTube
Darci Lynne napovedujejo bleščečo kariero v svetu zabave. Foto: YouTube

Prikupna ventrilokvistka je v zadnji oddaji na oder prišla z dvema ročnima lutkama, Oscarjem in Petunio, ki jima je posodila glas. Lutki sta nekaj časa kramljali, nato pa skupaj zapeli znano pesem skupine The Beatles With A Little Help From My Friends.

Gledalci v dvorani so ji namenili stoječe ovacije, v njeno čast so vstali tudi sodniki, eden izmed njih, Simon Cowell, ji je takoj po nastopu napovedal zmago. "Najboljši del moje službe je trenutek, ko lahko rečem, da sem bil zraven ob začetku kariere nekoga in da sem bil priča rojstvu zvezde. Ti si točno to, zvezda. Si posebna, neverjetna, zabavna, nadarjena. Mislim, da boš zmagala," ji je dejal britanski medijski mogotec.

Američani so za enega izmed desetih finalistov, med katerimi so prevladovali pevci, oddali 52 milijonov glasov, nato pa je voditeljica Tyra Banks 12-letno Darci Lynne iz Oklahome razglasila za zmagovalko 12. sezona šova. Plavolasa deklica je tako postala druga ventrilokvistka, ki je zmagala v oddaji, in tretja ženska. Poleg naziva zmagovalke je prejela tudi milijon dolarjev nagrade in dva nastopa v hotelu Planet Hollywood v Las Vegasu.

Finalni nastop Darci Lynne si oglejte spodaj.