Alfaromeo
Alfa stelvio 2,2 JTDM 180 AT8 Q4: SUV za dinamično ovinkarjenje
Test novega modela, 9. februar 2018 ob 13:27 Stelvio ni prvi Alfin avtomobil, ki se dobro počuti na makadamih, spolzkih in zgrbančenih cestah.
9
 • Dobro se počuti tudi na manj urejenih podlagah
 • Prostornost je zadovoljiva, tudi v drugi vrsti
 • V 50 letih z avtomobili nabral kar tri milijone kilometrov
  40
  14. december 2017 ob 06:56 Stanislav Menard o svoji navadi pravi: "Naj po zraku letajo ptice, jaz se bom raje vozil."
  Izglasujte Slovenski avto leta 2018
  18. november 2017 ob 15:01 Leto je naokoli, znova je prišel čas, da določimo, kateri izmed avtomobilov, ki so v poslavljajočem se letu zapeljali na slovenske ceste, si zasluži lovoriko slovenski avto leta 2018.
  Prekletstvo lepe nedelje
  3
  24. oktober 2017 ob 16:51 Sledi priljubljena medijska tema zadnjih dveh mesecev, ki jo bomo reciklirali vsaj še mesec: analiza predsedniških volitev.
  Živalski blues
  8. avgust 2017 ob 10:23
  Lipica Celebrates 437 Years
  21. maj 2017 ob 14:04 Lipica stud farm is celebrating its 437th birthday today with a number of events which started at 10 a.m. under the name Day of the Lippizaner.
  Nove, vstopne različice alfe romeo stelvio
  11
  5. april 2017 ob 06:42 Alfa Romeo je predstavila nove vstopne različice svojega prvega športnega terenca.
  Rdeča luč za karavansko giulio Čeprav je še pred nekaj meseci kazalo drugače, karavanske alfe giulie ne bomo dočakali. Italijani menijo, da bo potrebe po družinski uporabnosti uspešno pokrival nov hišni športni terenec stelvio.
  22
  Ena in edina alfa 164 z dušo formule 1 Konec osemdesetih let prejšnjega stoletja se je rodila ideja o novi dirkaški kategoriji, ki pa ni nikoli zaživela. Edini dokaz o tem si je mogoče ogledati v muzeju Alfe Romeo v Areseju.
  5
  Alfa Romeo v Los Angelesu razkrila svojega prvega športnega terenca Nastal je na osnovi športne limuzine giulia, ime pa je dobil po drugem najvišjem cestnem prelazu v Evropi. Od giulie ni prevzel le tehnike, temveč tudi glavne oblikovne poteze.
  25
  Skutna culica Sestavine za testo: 500 g namenske moke, 2,5 dl mlačnega mleka, 30 g svežega kvasa, 1 dl olivnega olja, 50 g masla, žličko soli, 2 žički sladkorja, žlička medu (po želji).
  Mazda draži s prvo podobo novega CX-5 Mazda je pred premiero, ki bo 16. novembra na avtomobilskem salonu v Los Angelesu, objavila zasenčeno fotografijo novega športnega terenca CX-5. Ta se na prvi pogled zdi kot spretno povečan CX-3.
  9
  Euro NCAP: Odlična ocena za giulio, tiguana in ateco Neodvisni evropski konzorcij Euro NCAP je na zadnjih preizkusih trčenj preizkusil varnost treh vozil: alfe romeo giulie, volkswagna tiguana in prvega Seatovega športnega terenca, atece.
  8
  Po petih letih R.E.M. o ozadju svojega razhoda Ena izmed največjih rockovskih zasedb se po tridesetih letih ni razšla zato, ker bi bili siti drug drugega ali glasbe, pač pa glasbene industrije.
  14
  Drill: Beseda je zaveza! Andrej Bučar – Drill , znan tudi kot Bolani Doktor, je izolski MC, producent in tekstopisec.
  Video: Prostor in pol 2015 je Cat Caffe Izmed 12 interierjev, ki smo jih v letu 2015 predstavili v rubriki Prostor in pol, ste MMC-jevi bralci izbrali svojega favorita - največ glasov je prejel Cat Caffe.
  18
  Alfa Romeo bi v formulo 1, Jaguar v formulo E Vodilni podjetja Alfa Romeo Sergio Marchionne je napovedal, da bi se utegnili v formulo 1 vrniti kot tekmec Ferrariju. Pri Jaguarju so medtem potrdili, da se vrača v globalni svet motošporta.
  9
  Praznični vikend privabil v staro mestno jedro številne obiskovalce Ta konec tedna je praznično decembrsko dogajanje v Krškem doseglo svoj vrhunec.
  2
  Decembra na pohodu številni spletni virusi Decembra se prek priponk v elektronski pošti že nekaj let širijo virusi. En sam klik vam tako lahko povzroči veliko škode.
  Ko vas zavarovanje pusti na cedilu Ranka Kontreca so leta 2009 poklicali komercialisti Zdravstvene zavarovalnice Vzajemna in mu ponudili sklenitev nezgodnega zavarovanja.
  Izbor
  Anketa - zimske pnevmatike

  Ste že preobuli avto v zimske pnevmatike?

  Da.
  Ne.
  Arhiv
  Kazalo